The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jan

Hoe schaf je een digitaal Microsoft Office pakket aan?

Je staat op het punt om Microsoft Office digitaal aan te schaffen. In dit artikel leggen wij je uit hoe je het pakket digitaal aanschaft, zodat jij snel aan de slag kunt met Word, PowerPoint of Excel.

Microsoft Office digitaal aanschaffen

Verschillende soorten Microsoft Office pakketten.

Als je Microsoft Office digitaal aanschaft, doorloop je de volgende stappen:

  1. Bestel Office via onze website.
  2. Je ontvangt binnen 1 werkdag een e-mail met instructies voor het downloaden van Office en een activatiecode.
  3. Download Office en activeer het pakket.
  4. Werk dit niet? Neem dan contact met ons op.

1. Bestel het Office pakket

Word gebruiken op je Apple MacBook.

Voeg het Office pakket in je winkelmandje toe en druk op de groene knop Bestellen. Je doorloopt nu het normale bestelproces zoals je dat van ons gewend bent. Kies ook een bezorgadres en tijdvak, hoewel de code digitaal verstuurd wordt. We zitten namelijk nog in een testfase, waardoor ons systeem denkt dat het om een fysiek product gaat.

2. Ontvang een orderbevestiging

Coolblue medewerker werkt met stylus pen op het touchscreen van de Microsoft Surface Pro.

Nadat je het Office pakket besteld hebt, ontvang je eerst een orderbevestiging per e-mail en een track & trace-code. Je kunt deze track & trace-code negeren, want het product wordt digitaal via e-mail toegestuurd. We zitten in een testfase en daarom denkt ons systeem nog dat het om een fysiek product gaat.

3. Activeer Microsoft Office

Activeer Microsoft Office via de Microsoft website.

Binnen 1 werkdag na aanschaf ontvang je een mail met activatiecode en instructies om het Office pakket te downloaden. Je ontvangt dus geen fysiek pakketje in de brievenbus. Volg de instructies in de e-mail, voer de code in en ga aan de slag met Word, PowerPoint of Excel.

Let op: controleer in je account of je het juiste e-mailadres hebt ingevuld waarop je het pakket wil ontvangen. Als je binnen 1 werkdag geen e-mail hebt ontvangen, check dan je spambox voordat je contact opneemt met Coolblue.

Retourneren is niet mogelijk

Meisje van de Coolblue klantenservice.

Coolblue garandeert een werkend product. Als de code niet werkt, sturen wij jou een nieuwe op. Het is helaas niet mogelijk om digitale producten te retourneren. Door het product te bestellen, ga je akkoord met het afzien van jouw herroepingsrecht. Kom je er niet helemaal uit of heb je problemen met de bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande link. Onze klantenservice is dagelijks tot 23.59 uur geopend en beantwoordt al jouw vragen met een glimlach.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.349 beoordelingen