The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Hoe sluit je je Harman Kardon soundbar aan op de tv?

Je hebt je Harman Kardon soundbar ontvangen en kan niet wachten om het geluid van je televisie te verbeteren! Het enige wat je nog te wachten staat, is de installatie. Kom je er niet helemaal uit, of wil je gewoon een helpende hand? Lees dan gauw verder.

Soundbar aansluiten

Het instellen van je Harman Kardon soundbar is eigenlijk heel simpel. Zorg dat je de benodigde spullen bijdehand hebt, zoals (natuurlijk) de soundbar, de voedingskabel, de verbindingskabel naar keuze (hdmi of optisch). Daarnaast heb je nodig een stopcontact, je mobiele telefoon en een stabiele wifi verbinding. In 4 stappen sluit je vervolgens je soundbar aan:

Stap 1: soundbar plaatsen

Stap 2a: verbinden via hdmi

Stap 2b: verbinden via optisch

Stap 3: soundbar aanzetten en afstandsbediening instellen

Stap 4: verbinden met wifi en Google Home

Stap 1: soundbar plaatsen

Harman Kardon soundbar

Plaats de soundbar onder de televisie en zorg dat er een stopcontact in de buurt is. Als je de soundbar aan de muur wilt hangen, is dat geen probleem. Vaak wordt er montagemateriaal meegeleverd. Check voor de zekerheid de handleiding van jouw soundbar.

Stap 2a: verbinden via hdmi arc

Verbinden via hdmi

Sluit de soundbar op je tv aan met de hdmi arc kabel. Druk op de ← toets op de soundbar of op de afstandsbediening om de hdmi arc te selecteren. We bevelen de hdmi arc kabel als eerste aan.

Stap 2b: verbinden via optische kabel

Optische kabel en poort

Als je tv geen hdmi arc poort heeft, gebruik dan de optische poort. Verwijder het kapje van de kabel. Druk op de ← toets op de soundbar of op de afstandsbediening om de optische modus te selecteren.

Stap 3: soundbar aanzetten en afstandsbediening instellen

Harman Kardon soundbar in woonkamer

Sluit de soundbar aan op het stopcontact. Druk vervolgens de aan knop in voor 4 tot 6 seconden. Op het display komt nu ‘loading’ te staan. Dit duurt zo’n 30 seconden en dan gaat de soundbar op standby. Doe de batterijen in de afstandsbediening en druk op de aan/uit toets. Nu gaat de soundbar aan en is hij klaar om verder in te stellen.

Stap 4: verbinden met wifi en Google Home

Google Home app in gebruik

Je gaat nu de soundbar verbinden met wifi en Google Home. Download Google Home-app, volg de stappen in de app en stel zo de soundbar in. Als je al een Google account hebt, log je hiermee in. Zo niet, dan maak je deze aan. Eenmaal deze stappen doorlopen, is je soundbar klaar voor gebruik!

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.695 beoordelingen