The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Tamara

Zo installeer je jouw Harman Kardon Citation speaker

Tof! Jij hebt een Harman Kardon Citation speaker gekocht. Nu wil je er natuurlijk direct mee aan de slag. Daarvoor moet je de speaker eerst installeren. Hoe je de speaker installeert, leg ik je graag uit in dit artikel.

Citation 100 en Citation One

 • Stap 1: Schakel het apparaat in door de stroomkabel aan te sluiten op de speaker en op netstroom.
 • Stap 2: Download de Google Home-app op je smartphone of tablet. Open de app en volg de stappen om de extra speaker toe te voegen in de app. Meld je aan met je Google account om ook de ingebouwde Google Assistent spraakbediening te gebruiken.

Citation 300 en 500

 • Stap 1: Schakel de speaker in door de stroomkabel te verbinden met zowel de speaker als met netstroom. De speaker gaat nu automatisch aan. In het aanraakscherm selecteer je de taal die je wilt gebruiken.

 • Stap 2: Vervolgens download je de Google Home-app op je smartphone of tablet. Volg de stappen uit het installatiemenu. Meld je ook aan met je Google account om gebruik te kunnen maken van de ingebouwde Google Assistent spraakbediening.

Citation Bar

 • Stap 1: Schakel de bar in door deze aan te sluiten op netstroom. De bar gaat nu automatisch aan. In het touchscreen selecteer je de taal die je wilt gebruiken.

 • Stap 2: Download de Google Home app op je smartphone of tablet. Volg de stappen uit het installatiemenu. Meld je ook aan met je Google account om gebruik te kunnen maken van de ingebouwde Google Assistent spraakbediening.

 • Stap 3: Verbinden met je televisie: Verbind de bar via de hdmi arc of optische kabel met je televisie. Zorg dat je op je televisie de geluidsinstellingen aanpast, zodat het geluid over de soundbar gaat in plaats van via de televisie.

Citation surround set

 • Stap 1: omdat de speakers als surround speakers fungeren, is de ideale opstelling om de speaker op dezelfde afstand als je zitpositie te plaatsen, naast of boven de bank of stoel.
 • Stap 2: schakel de luidsprekers in door ze via de stroomkabel te verbinden met de speaker en met netstroom. Schakel je Citation bar in. Wacht 30 seconden tot de soundbar opgestart is.
 • Stap 3: druk in het touchscreen op settings - speaker setup - pairing - surround setup. De surround speakers worden nu gezocht door de bar. Volg de instructies op het scherm om installatie af te ronden.

Citation Sub

 • Stap 1: schakel de subwoofer in door de stroomkabel te verbinden met zowel de speaker als met netstroom. De speaker gaat nu automatisch aan.

 • Stap 2: in het aanraakscherm van de Bar, Tower of Adapt ga je naar speaker setup - pairing - subwoofer pairing. Volg de verdere instructies op het scherm om de installatie te voltooien. Plaats de sub dichtbij de Bar, Adapt of Tower.

 • Stap 3: open de Google Home app op je smartphone of tablet. Volg de stappen uit het installatiemenu. Meld je ook aan met je Google account om gebruik te kunnen maken van de ingebouwde Google Assistent spraakbediening.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.739 beoordelingen