The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Tamara

Je Sonos multiroom systeem uitbreiden met een soundbar

Heb je al Sonos speakers in huis en wil je deze graag uitbreiden met een soundbar in de woon- of slaapkamer? Tof! Met een Sonos soundbar verbeter je het geluid bij je televisie. De Sonos Arc en Beam bedien je ook met Google Assistant. Je hebt eventueel de mogelijkheid om uit te breiden met een subwoofer. Wij helpen je in dit artikel graag bij je keuze voor het uitbreiden van jouw Sonos multiroom systeem.

Welke soundbar kies je?

Sonos soundbar kiezen

Met een soundbar verbeter je eenvoudig het geluid van je televisie. Een soundbar is een langwerpige speaker die je onder of voor de televisie plaatst. Wanneer je een wat kleinere woonkamer en/of televisie hebt, kies je de Sonos Beam. Bij een grotere ruimte en grotere televisie, kies je de Sonos Arc. Deze laatste beschikt ook over Dolby Atmos waarmee het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt gekaatst. Zo ervaar je een nog realistischer geluid. Beide soundbars beschikken over Google Assistant waarmee je de speaker aanstuurt via spraakcommando's.

Je soundbar of soundplate uitbreiden met een subwoofer

Subwoofer

Wil je nog meer uit het geluid van je Sonos geluidssysteem halen en heb je al surround speakers? Sluit dan nog een Sonos Sub aan op de soundbar of soundplate. De Sub benadrukt de diepe bastonen waardoor geluidseffecten van series en films nog beter naar voren komen.

Een surround systeem creëren met Sonos

Sonos wifi speakers

Alle Sonos speakers sluiten naadloos op elkaar aan. Dit regel je allemaal in de Sonos app. Wil je het liefst je woonkamer omtoveren tot thuisbioscoop? Ga dan voor een 5.1 opstelling of hoger. Dit wordt ook wel een surround opstelling genoemd, omdat het geluid je als het ware omringt. Zo ervaar je het als levensecht. Plaats Sonos wifi speakers achter je luisterpositie in combinatie met een Sonos soundbar en subwoofer. Zo komen je favoriete films en series echt tot leven.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.735 beoordelingen