The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Aan de slag met de Powerbeats Pro

Met de Powerbeats Pro ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit. Het volledig draadloze ontwerp zorgt ervoor dat je tijdens het sporten zonder kabels kan genieten van je favoriete muziek. In dit artikel lees je meer over hoe je het snelste aan de slag gaat met je nieuwe oordopjes.

Aan de slag in 3 stappen

Aan de slag

In 3 stappen lees je hoe je zo snel mogelijk aan de slag gaat met de Powerbeats Pro.

Stap 1: verbinden met je telefoon

Stap 2: je oordopjes indoen

Stap 3: zorg voor een goede verbinding

Stap 1a: verbinden met iPhone

Powerbeats Pro met iPhone

Je koppelt de Powerbeats Pro draadloos via bluetooth aan je telefoon. Wanneer je de oordopjes gebruikt met een iPhone, breng je nog sneller een verbinding tot stand. Hoe je de oordopjes aan je iPhone koppelt, lees je hieronder.

Stap 1b: verbinden met Android

Bluetooth

Ondanks dat de Powerbeats Pro goed samenwerken met Apple producten, gebruik je ze ook gewoon met je Android toestel. Hoe je de oordopjes via bluetooth draadloos aan je smartphone koppelt, lees je hieronder.

Stap 2: oordopjes indoen

De Powerbeats Pro gaan in je oren en met een oorhaak om je oren heen. De oorhaak is verstelbaar, maar kan alsnog problemen geven met het vinden van de juiste pasvorm. Hoe je de oorhaak het beste om je oren doet, zie je in de video hiernaast.

Stap 3: hoe zorg ik voor een goede verbinding?

Powerbeats Pro in case

Met volledig draadloze oordopjes is het van belang dat de verbinding stabiel is. Mochten er problemen optreden die de luisterervaring verminderen, hebben wij een paar tips voor je. In het artikel hieronder lees je over hoe je voor een goede verbinding zorgt.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.802 beoordelingen