The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Kevin

Hoe kies je een hybride trimmer?

Een hybride trimmer is veelzijdig: je trimt, scheert én detailleert jouw gezichtshaar met het apparaat. Met sommige hybride trimmers werk je daarnaast ook je lichaamshaar bij. Welke trimmer voor jou geschikt is, hangt af van jouw voorkeuren. Wij leggen je in dit artikel uit waar je op let bij het aanschaffen van een hybride trimmer, zodat jij de beste keuze maakt.

Hybride trimmer kiezen

Hybride trimmer

Voordat je een hybride trimmer koopt, is het belangrijk dat je jezelf de volgende vragen stelt:

  • Welke lichaamsdelen wil je trimmen?
  • Welke kniplengtes heb je nodig?
  • Hoe lang wil je trimmen op een volle accu?
  • Neem je de hybride trimmer vaak mee op reis?

Welke lichaamsdelen wil je trimmen?

Lichaam ontharen hybride trimmer

Met de meeste hybride trimmers trim, scheer en detailleer je jouw baard. Wil je naast je gezichtshaar ook het haar op je lichaam bijwerken, dan raden we aan dat je kiest voor een trimmer met een opzetstuk voor het lichaam. Kies bijvoorbeeld voor een trimmer met een speciaal mesje voor het lichaam en een lichaamskam. Ook raden we een huidbeschermer aan. Met deze kam werk je veilig de gevoeligste delen van je lichaam bij, zonder dat de mesjes dicht bij je huid komen.

Welke kniplengtes heb je nodig?

Opzetkam Philips OneBlade

Sommige trimmers werken met losse opzetkammen van verschillende lengtes, andere werken met een één verstelbare kam. Het voordeel van een verstelbare opzetkam is dat je heel nauwkeurig de lengte instelt en hiervoor niet steeds een nieuwe kam op het apparaat klikt. Wil je een korte stoppelbaard, dan is een minimale kniplengte van 1 millimeter of kleiner geschikt. Een langere stoppelbaard creëer je met een minimale kniplengte van 3 millimeter. Voor een langere baard gebruik je een kniplengte van 10 millimeter of hoger.

Hoe lang wil je trimmen op een volle accu?

Oplaadstandaard hybride trimmer

De meeste hybride trimmers werken niet op netstroom, maar op een oplaadbare accu. Wil je de trimmer niet vaak opladen, dan is het belangrijk dat je kijkt naar de maximale accuduur. Ook is het handig dat je naar de oplaadmogelijkheden kijkt. Bij sommige hybride trimmers ontvang je naast een losse oplader ook een oplaadstation. Met zo'n station geef je de trimmer een vaste plek op je wastafel en laad je hem direct na je trimbeurt gemakkelijk op.

Neem je de hybride trimmer vaak mee op reis?

Opbergzakje Philips OneBlade

Een hybride trimmer met een opbergmogelijkheid is een goede keuze als je vaak op reis gaat. Met een hardcase etui bescherm je de trimmer, opzetkammen en adapter goed in je tas of koffer. Wil je graag in je badkamer de trimmer en accessoires netjes bij elkaar houden, dan is een zacht etui voldoende. Naast een etui geef je jouw trimmer ook een vaste plek in je badkamer met een standaard of oplaadstation.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.573 beoordelingen