The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Kevin

Wat is een Philips OneBlade?

De Philips OneBlade is een hybride trimmer. Trimmen, scheren en stijlen, je kunt alle kanten op met dit veelzijdige apparaat. In dit artikel leggen wij je uit hoe je de OneBlade precies gebruikt en voor welk lichaamsdeel de hybride trimmer geschikt is.

De werking van de OneBlade

Werking van Philips OneBlade

Je gebruikt de OneBlade trimmer op zowel een natte als droge huid, met of zonder opzetkam. Belangrijk om te weten is dat de OneBlade niet direct op de huid scheert, ook niet zonder opzetkam. Het voordeel is dat je hierdoor geniet van een comfortabele scheerbeurt zonder huidirritatie. Een eventueel nadeel is dat je hierdoor niet volledig glad scheert. Je huid ziet er glad uit, maar je blijft stoppels voelen. We noemen dit ook wel de five o’clock shadow.

Trimmen, stijlen en scheren

Trimmen, stijlen en scheren met Philips OneBlade

Scheren met de OneBlade doe je zonder opzetkam. Je zet de kop van de trimmer plat op je huid, zodat deze volledig contact maakt. Vervolgens beweeg je de kop in lange halen over je gezicht, van boven naar beneden en anderson. Om te trimmen gebruik je een opzetkam en beweeg je de trimmer tegen de groeirichting in van het haar. Het creëren van strakke lijnen en details doe je zonder een opzetkam. Ook werk je zo je bakkebaarden en eventueel je nekharen bij.

Voor het gezicht en/of het lichaam

Lichaam trimmen Philips OneBlade

Naast de OneBlades die geschikt zijn voor het bijwerken van je gezichtsbeharing, zijn er ook OneBlades die geschikt zijn voor zowel het gezicht als lichaam. Deze OneBlade Face + Body trimmers hebben een scheermes en opzetkam speciaal voor je lichaam, waarmee je bijvoorbeeld je borst of rug scheert en trimt. Voor de gevoelige huid gebruik je de huidbeschermkap. Zo werk je ook veilig jouw oksels en intieme zone bij.

Onderhoud

Philips OneBlade onderhouden

Om zeker te zijn van een hygiënische scheer- of trimbeurt, is het belangrijk om het mesje van je OneBlade te onderhouden. Dit doe je door na ieder gebruik het mesje af te spoelen onder de kraan. Dankzij de slijtage indicator die het mesje groen kleurt na verloop van tijd, weet je precies wanneer het mesje aan vervanging toe is. Gebruik je de trimmer ongeveer 2 keer per week, dan is het na 4 maanden tijd om de trimmer van een nieuw mesje te voorzien.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.586 beoordelingen