The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lieze

De 5 tofste functies op een vaatwasser

Het starten van de vaatwasser vanuit je luie stoel, kloppen om de vaatwasser te openen. Of de onderkorf liften, zodat je zonder te bukken de vaatwasser in- en uitruimt. Als je denkt dat vaatwassers niet over technische snufjes beschikken, heb je het mis. Bekijk hier de 5 tofste functies van vaatwassers.

1. Bedienen met een app

App voor vaatwasser

'Slimme' vaatwassers gaan met de tijd mee; je bedient ze met een app op je telefoon of tablet. Stel je voor: je tanden zijn gepoetst, je pyjama is aan en je ligt in bed. Dan bedenk je dat de vaatwasser niet aanstaat. In plaats van uit bed te stappen, pak je jouw telefoon en start je de vaatwasser. Verder vind je handige informatie in de app, zoals de resterende programmaduur en bepaal je eenvoudig het geschikte vaatwasprogramma voor de vuilgraad van je vaat.

2. Zeoliet

Zeoliet

Geen technische snufjes, maar een natuurlijk mineraal. Dat is wat Zeolith vaatwassers gebruiken voor een extra droge vaat. Zeoliet is een mineraal dat van nature vocht omzet in warmte. Tijdens het droogproces nemen de zeolietkorrels onder in de vaatwasser de laatste vochtdruppels op. De warmte die vervolgens vrijkomt, droogt je vaat op een natuurlijke en energiezuinige manier. Na een vaatwasbeurt zijn zelfs plastic bakjes droog.

3. Vloerprojectie

Vloerprojectie

Staat je vaatwasser al een tijd te draaien en wil je weten hoelang hij nog bezig is? Met een resttijd vloerprojectie weet je precies hoelang het programma nog duurt. De vaatwasser projecteert de resterende programmaduur op de grond. Zo weet jij altijd of de vaatwasser nog bezig is en wanneer hij klaar is.

4. ComfortLift

ComfortLift

Met een ComfortLift servieskorf buk je niet tijdens het uitruimen van de vaatwasser. Handig, voor als je niet meer de jongste bent of als je last hebt van je rug. Wanneer je de servieslade uittrekt, duwt het ComfortLift-systeem hem omhoog. Jij gebruikt geen enkele kracht.

5. Flexibele indeling

Flexibele indeling

Met een flexibele indeling maak je gemakkelijk ruimte in de vaatwasser voor al je grote vaat. Wanneer je de bovenste lade verstelt, ontstaat er meer ruimte in de onderkorf voor grote borden of pannen. Ook neerklapbare steunen in beide lades zorgen ervoor dat er ruimte is voor grote schalen.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 19.841 beoordelingen