The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Marijn

Wat zijn de 5 tofste functies op een vaatwasser?

Is je oude vaatwasser aan vervanging toe? Inmiddels hebben vaatwassers een hoop handige, technische snufjes. Zo lift je bijvoorbeeld de onderkorf omhoog of bedien je het apparaat vanaf je bank. In dit artikel lees je over de 5 tofste functies van een vaatwasser.

Bedienen met een app

App voor vaatwasser

Een 'slimme' vaatwasser bedien je met een app op je telefoon of tablet. Zo zet je de vaatwasser aan vanaf je luie stoel en bekijk je hoe lang het vaatwasprogramma nog duurt. Bij sommige apps bepaalt de vaatwasser het juiste vaatwasprogramma voor jou, zodat jij daar niet naar omkijkt.

Extra droge vaat met zeoliet

Zeoliet

Heb je geen zin om na afloop van een vaatwasprogramma je vaat af te drogen? In een vaatwasser met zeolietkorrels drogen zelfs plastic bakjes. Deze korrels zitten onder in het apparaat en nemen tijdens het droogproces de laatste vochtdruppels op. Daarna zetten ze dit om in warmte. Hierdoor droogt je vaat extra goed en energiezuinig. De korrels hoef je niet te vervangen.

Precieze tijd met de vloerprojectie

Vloerprojectie

Een volledig geïntegreerde vaatwasser heeft geen bedieningspaneel aan de voorkant. Wil je weten wanneer het apparaat klaar is, zonder hiervoor de deur te openen? Kies voor een model met resttijd vloerprojectie. De vaatwasser laat dan de programmaduur op je vloer zien. Zo weet je precies wanneer je vaat schoon is.

Uitruimen zonder bukken

ComfortLift

Met het ComfortLift systeem hoef je niet te bukken wanneer je dinerborden of pannen opruimt. Met een druk op het handvat rijd je de onderste korf zachtjes uit. Vervolgens til je de korf met jouw keukenspullen rustig omhoog, naar een hoogte die jij prettig vindt.

Weinig energiekosten

Energiezuinige vaatwasser

Apparaten die al een lange tijd meegaan, verbruiken meer energie dan toen deze net nieuw waren. Dit geldt ook voor jouw oude vaatwasser. Tegenwoordig bestaan er veel nieuwe technologieën die een vaatwasser zeer energiezuinig maken. Zo betaal je weinig energiekosten per jaar en draag je je steentje bij aan het milieu.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.220 beoordelingen