The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Laurence

Ik wil muziek afspelen in huis

Het zijn mooie tijden voor de muziekliefhebber. Je hebt de keuze uit een groot aantal apparaten waarmee je muziek kunt streamen in huis. Kies voor een speaker met Spotify Connect om muziek rechtstreeks vanaf de Spotify servers te streamen. Je smartphone of tablet gebruik je alleen om de muziek te bedienen.

Muziek in 1 of meerdere kamers

Muziek in 1 of meerdere kamers

Draadloze speakers streamen muziek van je smartphone, tablet of computer. Het enige dat je nodig hebt is een wifi netwerk en een app van de fabrikant. Plaats een speaker in je kamer en luister draadloos naar je favoriete nummers. Als je meerdere speakers hebt, creëer je een multiroom systeem. Verspreid de speakers door je huis en zet in elke kamer hetzelfde nummer op.

Muziek voor thuis en onderweg

Muziek voor thuis en onderweg

Kies een Bluetooth speaker met geïntegreerde accu als je de geluidskwaliteit van thuis ook mee naar buiten wilt kunnen nemen. Je koppelt je mobiele speler, zoals een smartphone, tablet of mp3 speler, draadloos aan het apparaat.

Muziek afspelen van cd of radio

Met een radio muziek afspelen

Als je gewoon naar de radio wilt luisteren of af en toe een cd'tje afspeelt, kies je voor een miniset of radio. Deze compacte apparaten kun je gemakkelijk op elke plek in huis kwijt. Veel radio's hebben Bluetooth of een aux aansluiting, zodat je ook muziek kunt afspelen vanaf je smartphone.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.586 beoordelingen