The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Dorieke

Nutribullet 1200, 900 en 600 blenders vergelijken

De verschillende Nutribullet blenders lijken qua uiterlijk en bediening erg op elkaar. Toch zitten er verschillen tussen de NutriBullet 1200, 900 en 600. Je gebruikt ze bijvoorbeeld voor andere bereidingen en het vermogen verschilt per model. Let ook op de verschillende accessoires die meegeleverd worden. In dit artikel leggen we de verschillen van de 3 meest populaire series uit.

Belangrijkste verschillen tussen de NutriBullets

NutriBullet 1200 NutriBullet 900 NutriBullet 600
Vermogen 1200 watt 900 watt 600 watt
Geschikt voor Regelmatig mixen van harde en zachte ingrediënten. Af en toe mixen van harde en regelmatig mixen van zachte ingrediënten. Regelmatig mixen van zachte ingrediënten.
Ingrediënten Noten, ijsklontjes en (bevroren) groenten en fruit. Noten, ijsklontjes en (bevroren) groenten en fruit. (Bevroren) groenten en fruit.
Inhoud kan 0,9 liter 0,9 liter 0,7 liter
To go deksel Ja Ja Nee

Vermogen & bereidingen

bakje met noten

NutriBullet 1200

De Nutribullet 1200 heeft een vermogen van 1200 watt. Hiermee mix je met gemak bevroren en harde ingrediënten tot een gladde massa. Zo maak je niet alleen heerlijke cocktails en smoothies, maar hak je ook ijsklontjes en noten fijn. Door het hoge vermogen mix je regelmatig en voor meerdere bereidingen achter elkaar zonder dat de motor oververhit raakt.

groene smoothies

NutriBullet 900

De Nutribullet 900 heeft een vermogen van 900 watt. Hiermee mix je bevroren en harde ingrediënten tot een glad geheel. Doordat het vermogen iets lager is dan bij de 1200 serie, is de blender iets minder geschikt voor het veelvuldig mixen van harde ingrediënten voor meerdere bereidingen achter elkaar. Dit neemt niet weg dat het resultaat goed is en je dus heerlijke ijskoffies en gladde smoothies mixt.

bakje met bevroren fruit

NutriBullet 600

De Nutribullet 600 heeft een vermogen van 600 watt. Hiermee mix je (bevroren) groenten en fruit tot een glad geheel. De motor is niet sterk genoeg voor harde ingrediënten, zoals ijsklontjes of noten, maar wel voor bevroren stukken fruit. Zo mix je een heerlijk koude smoothie of een verfrissende ijskoffie met roomijs.

Onderdelen & accessoires

nutribullet 1200 met extra blendbekers en fruit

De NutriBullet 1200 series

Het aantal accessoires hangt af van de set die je aanschaft. Bij de Nutribullet 1200 zitten in ieder geval de volgende accessoires:

 • Blendbeker 0,9 liter
 • Rvs thermobeker (koud tot 24 uur)
 • To go deksel
 • Drinkring
 • Griprand

Hoeveel blendbekers, thermobekers, deksels, drinkringen en gripranden erbij zitten, ligt aan het aantal delen waar de set uit bestaat.

nutribullet 900 met extra mengbekers en fruit

De NutriBullet 900 series

Het aantal accessoires verschilt per set. Bij de Nutribullet 900 zitten in ieder geval de volgende accessoires:

 • Blendbeker 0,9 liter
 • Blendbeker 0,33 liter
 • Drinkring (met handvat)
 • To go deksel
 • Dichte deksel

Hoeveel blendbekers, drinkringen en deksels erbij zitten, hangt af van het aantal delen waar de set uit bestaat.

nutribullet 600 met extra mengbeker en fruit

De NutriBullet 600 series

Het hangt van de set die je aanschaft af hoeveel accessoires erbij zitten. Bij de Nutribullet 600 zitten in ieder geval de volgende accessoires:

 • Blendbeker 0,7 liter
 • Blendbeker 0,53 liter
 • Drinkring (met handvat)
 • Dichte deksel

Hoeveel blendbekers, drinkringen en dichte deksels erbij zitten, verschilt per set en het aantal delen waar de set uit bestaat.

De NutriBullet Balance

Nutribullet balance met smartphone

Naast de bovenstaande modellen is er de NutriBullet Balance. Qua vermogen is de NutriBullet Balance hetzelfde als de NutriBullet 1200. Wat de NutriBullet Balance extra heeft, zijn de smart functies. Zo koppel je de blender in de NutriBullet Balance app aan jouw smartphone. In de app vind je voorgeprogrammeerde recepten en houd je bij welke voedingsstoffen je binnenkrijgt. Naast de app heeft de blender ook een geïntegreerde weegschaal. Hiermee weeg je de ingrediënten direct in de blenderkan af.

Conclusie

De Nutribullet 600 is geschikt voor het maken van smoothies, milkshakes en cocktails. Wil je ook harde ingrediënten zoals noten en ijsklontjes mixen? Kies dan voor de Nutribullet 900 of 1200. Het verschil tussen de 900 en 1200 zit hem in de frequentie van gebruik. De Nutribullet 1200 heeft een sterkere motor en is dus meer geschikt om vaak te gebruiken. Maak jij veel smoothies, maar mix je niet vaak harde ingrediënten? Dan is de Nutribullet 900 een goede keuze.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.120 beoordelingen