The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Dewy

Waarom een MacBook voor je studie?

Je bent student en je bent op zoek naar een nieuwe laptop. Je hoort in de wandelgangen dat Apple MacBook geschikt is voor je studie. "Maar waarom dan?" denk je misschien. Ik vertel je waarom MacBook geschikt is voor studenten. Niet alleen in de collegezaal, maar ook daarbuiten.

Aflevering MacBook voor beginners: studenten

Wil je graag weten waarom een MacBook geschikt is voor je studie? Het antwoord op deze vraag vind je in dit artikel én in deze video. Deze aflevering van MacBook voor beginners staat helemaal in het teken van studenten. In ruim 3 minuten vertelt Jasper jewaarom je met een MacBook je studententijd zeker doorkomt.

1. Batterijduur

MacBook batterijduur

Apple MacBook heeft genoeg batterijduur om een volle dag mee door te komen. Met een volledig opgeladen batterij gebruik ik MacBook de hele schooldag zonder 'm tussendoor op te laden. Zelfs onderweg naar huis in de trein heb ik nog genoeg batterij over om een aflevering van mijn favoriete serie te kijken. De accu van Apple MacBook gaat gemiddeld zo'n 12 uur mee. Hoe snel de accu leegloopt, hangt natuurlijk wel samen met hoe intensief ik mijn MacBook gebruik.

2. Duurzaam en betrouwbaar

MacBook duurzaam

De aanschaf van een MacBook is niet goedkoop, maar het is een investering voor de toekomst. Je gebruikt MacBook niet alleen tijdens je studie, maar ook erna. En wil je na een paar jaar toch een andere laptop? Dan vang je gemakkelijk nog een paar honderd euro voor je MacBook dankzij de hoge inruilwaarde. MacBook laat je in de toekomst niet in de steek en je hoeft ook niet bang te zijn voor virussen. Software en hardware werken naadloos met elkaar samen waardoor programma's niet vastlopen en je niet bang hoeft te zijn voor digitale bedreigingen.

3. Design en draagbaarheid

Design en draagbaarheid MacBook

Als student ben je vaak onderweg. Apple MacBook heeft en super slank design en weegt ongeveer 1 kilogram. Je hoeft dus geen kilo's mee te sjouwen in je rugzak. Studieboeken zijn immers al zwaar genoeg. En eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat. Apple MacBook ziet er met zijn minimalistische design ook gewoon fantastisch uit. Daarnaast kan MacBook wel tegen een stootje, wel zo fijn als je hem overal mee naartoe sjouwt. Want als je eenmaal een MacBook hebt, laat je hem niet snel meer thuis.

4. Apps en ecosysteem

Apple ecosysteem

Op MacBook vind je standaard een aantal apps die voor jou als student onmisbaar zijn. Denk aan Agenda, Notities en Herinneringen om je studie-activiteiten te plannen. Of aan Mail, Berichten en FaceTime om in contact te blijven met je studiegenoten. En ook ideaal: dankzij Apple's ecosysteem werken alle Apple producten naadloos met elkaar samen. Zo begin je aan een presentatie op je MacBook en maak je hem vervolgens af op je iPad. Een telefoontje opnemen? Dat kan natuurlijk op iPhone, maar ook gewoon op je MacBook.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 19.838 beoordelingen