The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Dewy

Waarom een MacBook voor je studie?

Je bent student en je bent op zoek naar een nieuwe laptop. Je hoort in de wandelgangen dat Apple MacBook de uitkomst is voor je studie. "Maar waarom dan?" denk je misschien. We vertellen je hier waarom MacBook geschikt is voor studenten. Niet alleen in de collegezaal, maar ook daarbuiten.

Aflevering MacBook voor beginners: studenten

Wil je graag weten waarom MacBook geschikt is voor je studie? Het antwoord op deze vraag vind je in dit artikel én in deze video. Deze aflevering van MacBook voor beginners staat helemaal in het teken van studenten. In ruim 3 minuten vertelt Jasper jou waarom je met MacBook glansrijk afstudeert.

1. Batterijduur

MacBook batterijduur

Apple MacBook heeft genoeg batterijduur voor een volle studiedag. Met een volledig opgeladen batterij gebruik je MacBook de hele schooldag zonder 'm tussendoor op te laden. Zelfs onderweg naar huis in de trein heb je nog genoeg batterij over voor een aflevering van jouw favoriete serie. De accu van Apple MacBook met Apple M1 chip gaat tot wel 20 uur mee. Hoe snel de accu leegloopt, hangt natuurlijk wel samen met hoe intensief je jouw MacBook gebruikt.

2. Duurzaam en betrouwbaar

MacBook duurzaam

De aanschaf van een MacBook is niet goedkoop, maar het is een investering voor de toekomst. Je gebruikt MacBook niet alleen tijdens je studie, maar ook erna. En wil je na een paar jaar toch een andere laptop? Dan vang je gemakkelijk nog een paar honderd euro voor je MacBook dankzij de hoge inruilwaarde. MacBook laat je in de toekomst niet in de steek en je hoeft ook niet bang te zijn voor virussen. Software en hardware werken naadloos met elkaar samen waardoor programma's niet vastlopen en je niet bang hoeft te zijn voor digitale bedreigingen.

3. Design en draagbaarheid

Design en draagbaarheid MacBook

Als student ben je vaak onderweg. Apple MacBook heeft een slank design en weegt ongeveer één kilogram. Je sjouwt dus geen kilo's mee in je rugzak. Studieboeken zijn immers al zwaar genoeg. En eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat. Apple MacBook ziet er met zijn minimalistische design ook stijlvol uit. Daarnaast kan MacBook wel tegen een stootje, wel zo fijn als je hem overal mee naartoe neemt. Want als je eenmaal MacBook hebt, laat je hem niet snel meer thuis.

4. Apps en ecosysteem

Apple ecosysteem

Op MacBook vind je standaard een aantal apps die voor jou als student onmisbaar zijn. Denk aan Agenda, Notities en Herinneringen voor het plannen van je studie-activiteiten. Of aan Mail, Berichten en FaceTime, zodat je optimaal samenwerkt met je studiegenoten. En ook ideaal: dankzij Apple's ecosysteem werken alle Apple producten naadloos met elkaar samen. Zo begin je aan een presentatie op je MacBook en maak je hem vervolgens op je iPad af. Een telefoontje opnemen? Dat kan natuurlijk op iPhone, maar ook gewoon op je MacBook.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.854 beoordelingen