The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Tamara

Waarom moet ik voor een multiroom systeem kiezen?

Multiroom of multiroom speakers. Je hebt er vast weleens van gehoord, maar wat is het nu precies? Hoe werkt multiroom en waarom zou je moeten kiezen voor multiroom speakers, soundbar of een multiroom geluidssysteem? Ik leg je het graag uit in dit artikel.

Hoe werkt multiroom?

Bij een multiroom systeem sluit je meerdere speakers op elkaar aan via een wifi verbinding en een app op je smartphone of tablet. Plaats bijvoorbeeld speakers of een soundbar in je woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Via de app op je smartphone of tablet stream je vervolgens eenvoudig muziek van je eigen afspeellijsten of streamingdiensten naar alle speakers of naar 1 speaker in een specifieke ruimte.

Waarom moet ik voor multiroom kiezen?

Waarom multiroom speakers

Vergeleken met andere speakers die via wifi streamen, bieden multiroom speakers en soundbars een aantal voordelen:

  • Je streamt muziek naar elke kamer van je huis.
  • Je bedient al je muziek en speakers via 1 app.
  • Je maakt eenvoudig een draadloze home cinema set; verbind via wifi zowel speakers als een soundbar en een subwoofer met elkaar.
  • Je gebruikt ook je oudere speakers samen met multiroom speakers. Sluit een losse ontvanger of versterker aan op de audio ingang van je speakerset en integreer de luidsprekers met het draadloze multiroom systeem.

Bekijk alle wifi speakers of soundbars

Alle wifi speakers

Wil je elke multiroom speaker vergelijken en zo de beste speaker voor jou vinden? Bekijk dan onze pagina met alle multiroom wifi speakers.

Alle soundbars

Wil je elke multiroom soundbar vergelijken en zo de beste speaker voor jou vinden? Bekijk dan onze pagina met alle multiroom wifi speakers.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.791 beoordelingen