The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Laurence

Release: de Samsung Serif QLED tv

Vanaf mei 2019 is de nieuwste Samsung Serif tv te koop. Vergeleken met de vorige Serif tv’s beschikt deze over een QLED scherm. Dit maakt de tv ideaal voor iedereen die zowel een stijlvolle lifestyle tv als een hoge beeldkwaliteit zoekt. Op deze pagina lees je alle geruchten over de Samsung Serif QLED tv.

Samsung The Serif tv

4K (UHD) | Smart tv: Tizen | 50 Hertz
959,-
op voorraad

De Samsung The Serif gaat naadloos op in elk modern interieur. Plaats boeken of andere accessoires op de platte bovenkant en tover de tv om tot multifunctioneel meubelstuk. Waar je ook naar kijkt, door het QLED scherm geniet je van heldere en kleurrijke beelden. In combinatie met de 4K resolutie wordt elk detail haarscherp getoond.

Specialisten review van de Samsung The Serif tv

Samsung Serif tv review

We hebben de Samsung The Serif tv uitgebreid getest. Wil je weten wat we van het design en de Ambient Mode, maar ook van de beeldkwaliteit vinden? Je leest het in deze specialisten review.

3 verschillende formaten

Samsung Serif QLED formaten en prijs

4 maart 2019 | elektroretailmagazine.nl

De Samsung QLED Serif tv wordt uitgebracht in 3 verschillende formaten: 43, 49 en 55 inch. Naar verluidt kosten deze tv’s respectievelijk € 1.119,-, € 1.499,- en € 1.799,-. Hierdoor zijn ze qua prijs vergelijkbaar met de topmodellen uit het standaard QLED assortiment.

QLED scherm

Samsung Serif QLED scherm

13 februari 2019 | news.samsung.com

Vergeleken met de voorgaande modellen beschikt deze Serif tv over een QLED scherm. Dit scherm is uitgerust met minuscule Quantum dots die licht omzetten in kleuren. Hierdoor geeft de tv een kleurvolume van 100% weer. Het is nog niet bekend in hoeverre de overige beeldspecificaties, zoals de maximale helderheid en de zwartweergave verschillen van de andere QLED modellen.

Ambient Mode

Samsung Serif QLED ambient mode

13 februari 2019 | news.samsung.com

Met de nieuwste Samsung Serif tv krijg je net als met de andere QLED tv’s toegang tot de Ambient Mode. Hiermee bekijk je diverse kleuren of kunstwerken op het scherm. Wanneer je een foto van je muur maakt, toon je het patroon van je behang op de tv. Op deze manier integreer je de tv naadloos in je interieur. Dat is handig wanneer je geen zwart scherm in de kamer wilt.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 20.854 beoordelingen