The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Reparatie Beats oordopjes, koptelefoons en bluetooth speakers

Werkt jouw Beats product niet meer zoals eerst? Als erkende Apple serviceprovider helpen wij je graag. Of je nu een krakend geluid in je oordopjes of koptelefoon hebt of je bluetooth speaker niet meer oplaadt. We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer naar muziek luistert. Op deze pagina lees je bij welke defecten je jouw product kan laten repareren.

Hoe werkt het?

Coolblue winkel

Laat je Beats reparatie uitvoeren in één van onze Coolblue winkels. Onze reparateurs zijn uitvoerig getraind en gecertificeerd door Apple. Kom je bij ons langs? Kijk dan eerst op onze reparatie pagina in welke winkels je terecht kunt en maak een afspraak. Bij zowel oordopjes als koptelefoons en bluetooth speakers delen we de reparatie onder in 3 categorieën. Deze vind je in dit artikel.

Batterij

Oordopjes testen

Om muziek te luisteren met je product, heeft het voldoende energie in de batterij nodig. Wanneer je product niet meer aangaat of je andere problemen met de batterij hebt, kun je bij ons terecht voor reparatie.

Geluid

Geluid testen

Kraakt het geluid, geeft de ene oorschelp een harder geluid dan de andere of is er iets anders met het geluid aan de hand? Onze reparateur kijkt graag met je naar een oplossing.

Iets anders kapot?

Iets anders kapot?

Niet alleen de batterij of het geluid kan een defect vertonen, soms is er iets anders aan de hand. In de winkel zoeken we graag uit wat er mis is met jouw product, om hem vervolgens te repareren.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.573 beoordelingen