The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Laurence

Release: Samsung The Frame

Zoek je een tv die niet opvalt tussen de foto's en schilderijen aan je muur? Dan is De Samsung The Frame iets voor jou. Door de stijlvolle lijst en No Gap muurbeugel gaat het scherm naadloos op in je interieur. De 2019 modellen zijn uitgerust met een QLED scherm, waardoor je extra heldere en kleurrijke beelden bekijkt.

Samsung The Frame

4K (UHD), 49 inch | Smart tv: Tizen | 50 Hertz
1.199,-
niet meer leverbaar

Door het platte ontwerp en de stijlvolle omlijsting heeft de Samsung the Frame tv het uiterlijk van een schilderij. De televisie wordt geleverd met een speciale 'No Gap' muurbeugel. Deze beugel zorgt ervoor dat er geen ruimte tussen de tv en de wand is. Op het moment dat je geen tv kijkt, geeft het scherm een schilderij of foto naar keuze weer. De 2019 versie beschikt over een QLED scherm, waarmee je van heldere en kleurrijke beelden geniet.

De geruchten

Welke geruchten zijn er de afgelopen maanden over The Frame verspreid? We hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

QLED The Frame tv's in 2019

The Frame SUHD

19 december 2018 | Bron: news.samsung.com

In 2019 komen de eerste The Frame tv's met een QLED scherm op de markt. Dit scherm beschikt over kleine nanokristallen die licht omzetten in kleur. Hierdoor is het beeld extra helder en kleurrijk. Doordat de tv's een groter verschil tussen lichte en donkere beelden tonen, ontstaat er een krachtiger contrast.

Ingebouwde sensor

Ingebouwde sensor

4 april 2017 | Bron: samsung.com

The Frame heeft een ingebouwde sensor die de schermhelderheid naar de omgeving aanpast. Door de realistische verlichting lijkt de getoonde afbeelding niet op een digitaal plaatje, maar op een echt schilderij. Zodra de sensor geen beweging in de kamer detecteert, gaat de tv automatisch uit. Hiermee voorkom je dat de tv onnodig veel energie verbruikt.

Toon schilderijen of foto's

The frame schilderij of foto

23 maart 2017 | Bron: cnet.com

Op het moment dat je geen tv kijkt, toont het scherm een foto of schilderij naar keuze. Je hebt de keuze uit meer dan 100 verschillende kunstwerken binnen 10 verschillende categorieën. Denk aan landschappen, architectuur of dieren. Kijk je liever naar je eigen foto's? Sluit dan een usb stick aan, zodat de tv de opgeslagen afbeelding weergeeft.

Als schilderij aan de muur

15 maart 2017 | Bron: homecinemamagazine.nl

De tv wordt geleverd in combinatie met een zwarte, witte of houtkleurige lijst. Hierdoor krijgt het platte ontwerp het uiterlijk van een schilderij. Met de 'No Gap' muurbeugel hang je de tv strak tegen de muur. Net als bij een echte lijst ontstaat er geen ruimte tussen de tv en de wand.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 15.739 beoordelingen