The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Laurence

Welke Sonos home cinema speakers moet ik kiezen?

Met de Sonos Arc verbeter je het geluid van je tv, waardoor een filmsoundtrack helder en krachtig klinkt. Welke andere speakers je in je home cinema opstelling opneemt, is afhankelijk van je wensen. Vind je een krachtige surround sound belangrijk of heb je genoeg aan een helder geluid? Op deze pagina helpen we je om de juiste keuze te maken.

Begin met de Arc of Beam

Kies een Sonos soundbar

De Sonos Arc of Beam is het startpunt van elke Sonos home cinema oplossing. Plaats hem voor of onder je tv en luister naar een breed geluidsbeeld met heldere vocalen en effecten. Het aansluiten van de soundbar is een eenvoudige klus. Sluit de soundbar aan op het stopcontact en plug hem met een optische kabel of hdmi kabel in je tv. Beide soundbars beschikken over de ingebouwde Google Assistant spraakassistent. De soundbar en je andere Sonos speakers, bedien je zo eenvoudig spraakgestuurd.

Voeg de Sub toe voor extra bas

Voeg de Sonos Sub toe

Als je naar stevige bas wilt luisteren is de Sonos Sub G3 een logische vervolgkeuze. Deze subwoofer heeft 2 tegenover elkaar geplaatste drivers die krachtige lage tonen produceren. Je hoort de bas niet alleen, je voelt hem ook. Hierdoor klinkt een spannende actiescène, rockconcert of game extra meeslepend. De stevige behuizing neutraliseert trillende of zoemende bijgeluiden. Omdat je de Sub draadloos met het Sonos systeem verbindt, plaats je hem op elke gewenste plek in de kamer. Door het slanke ontwerp kun je de subwoofer zelfs plat onder de bank leggen.

Voeg surround speakers toe voor 5.1 surround

Sonos Arc en Sonos One achterspeakers

De Arc en de Beam leveren een brede verspreiding van het geluid, maar met 2 extra surround speakers breng je een filmsoundtrack pas echt tot leven. Omdat de speakers achter je staan, lijken effecten uit elke hoek van de kamer te komen. Tijdens een spannende achtervolgingsscène lijkt het net alsof een auto echt voorbij rijdt. De Sonos One wordt hier het meest voor gebruikt, maar voor grote kamers kun je beter voor een Sonos Five kiezen. Je hebt de keuze uit een surround set met of zonder Sub. Baseer je keuze op de vraag of je naar een diepe bas wilt luisteren.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een beter geluid bij je tv, dan heb je aan de Sonos Beam voldoende. Bij een grotere kamer en een grotere tv kies je de Sonos Arc. Film- of gamefanaten die op zoek zijn naar een zo realistisch mogelijke luisterervaring, breiden hun set uit met een Sub en achterspeakers.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.428 beoordelingen