The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Laurence

Welke Sonos apparaten kan je op je tv aansluiten?

Wil je met een Sonos speaker naar het geluid van je tv luisteren? Houd er dan rekening mee dat dit niet met alle luidsprekers kan. Een tv heeft namelijk geen draadloze verbindingsopties voor Sonos speakers. Hierdoor heb je een apparaat met een optische of analoge ingang nodig. Op deze pagina vertel ik welke producten over deze aansluitingen beschikken.

In het kort

Geschikt aparaat Benodigde kabel
Beam of Arc Hdmi
One, One SL of Move Draadloos via soundbar

Sonos Arc of Sonos Beam

Playbar, Playbase of Beam

Een soundbar verbetert het geluid van je televisie. Op dit moment verkoopt Sonos 2 soundbars: de Arc en de Beam. De Sonos Arc beschikt over Dolby Atmos waarbij het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt weerkaatst. Zo klinkt het geluid extra ruimtelijk en gedetailleerd. Deze soundbar is geschikt voor bij een grotere tv en een grote woonkamer. De Beam voldoet al snel bij een kleinere ruimte en kleinere tv. Verbind de soundbar via een hdmi arc kabel aan de tv en voeg eventueel achterspeakers en een subwoofer toe.

Sonos One, One SL of Move

Sonos One

De kleinere speakers van Sonos zijn de Sonos One, One SL en de Move. Deze sluit je niet direct op je televisie aan, maar via je soundbar. Dit doe je draadloos en via de Sonos App. Zo gebruik je de wifi speakers als achterspeakers bij je televisie. Creëer zo een home cinema opstelling.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.392 beoordelingen