The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Esmee

Hoe stel je het TSA slot van je koffer in?

Een koffer met TSA slot is aan te raden wanneer je naar Amerika reist. De douane op de luchthavens kan met een TSA slot gemakkelijk de inhoud van je koffer controleren. Dit doen zij met een universele sleutel die op elk TSA slot past (er zit dus geen sleutel bij de aanschaf van je nieuwe koffer). Er zijn verschillende TSA sloten. Om je te helpen bij het instellen hiervan heb ik per type slot een instructiefilmpje met begeleidende tekst gemaakt. Als je deze stap voor stap volgt zal het instellen van de code kinderspel zijn.

Het instellen van een TSA cijferslot

TSA schuifslot

TSA schuifslot

Een TSA schuifslot vind je meestal bij zachte koffers. Dit slot heeft een schuifje met een sleutelgat, 3 cijfertandwielen en een klein pinnetje.

TSA drukknop

TSA slot met drukknop

Bij een TSA slot met drukknop klik je de lipjes van de ritssluiting in het slot vast. Daarnaast heeft het slot aan een van de kanten een drukknop.

Het instellen van een TSA cijferslot

TSA indrukbaar slot

TSA slot met indrukbaar slot

Bij dit TSA slot met indrukbaar slot kun je het sleutelgat met 'TSA007' erop indrukken. Daarnaast zitten 3 tandwielen met cijfers, een klein pinnetje en 2 openingen waar de ritssluitingen in passen.

TSA slot met rode hendel

TSA slot met klem, met rode hendel

Een TSA slot met een klem zit op harde koffers. Er zijn 2 varianten: met rode hendel en zonder rode hendel aan de binnenkant. In deze variant gaat het om een TSA slot met rode hendel.

TSA slot zonder rode hendel

TSA slot met klem, zonder rode hendel

Een TSA slot met een klem zit op harde koffers. Er zijn 2 varianten: met rode hendel en zonder rode hendel aan de binnenkant. In deze variant gaat het om een TSA slot zonder rode hendel.

Conclusie

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor koffer je wilt aanschaffen en vind je veiligheid en gebruiksgemak heel belangrijk? Ga dan voor een koffer zonder ritsen en kies voor een slot met klem. Zo krijgen bagagedieven geen kans en kan vocht de koffer niet binnen sijpelen. Bovendien heb je geen gedoe met ritsen die stroef dicht gaan of vast komen te zitten. Handig!© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.917 beoordelingen