Geschreven door Giovanni

Wat heb je nodig om alles uit je Xbox Series X set-up te halen?

Om je ervaring met de Xbox Series X helemaal compleet te maken, is het belangrijk dat je de juiste accessoires in huis hebt. Vergeet bijvoorbeeld een 4K monitor of een extra controller niet. Wij vertellen wat je nodig hebt om je Xbox Series X set-up compleet te maken.

Een monitor

Monitor

Een monitor biedt uitkomst wanneer je nog geen 4K televisie hebt of je liever een wat kleiner scherm wilt. De Xbox Series X ondersteunt 4K beelden met maximaal 120 frames per seconde. We raden je daarom aan een 4K monitor te kopen met een verversingssnelheid van minimaal 120 hertz. Op die manier weet je zeker dat je Xbox games er zo scherp en vloeiend mogelijk uitzien.

Een televisie

Televisie

Heb je liever een groter scherm om op te gamen, dan kom je uit bij een 4K televisie. Televisies zijn een slag groter dan een monitor. Sommige televisies hebben een schermdiagonaal van wel 85 inch. Een ander voordeel van een 4K televisie is dat ze vaker HDR ondersteunen of een OLED scherm hebben. Dit zorgt ervoor dat de beelden van je games er nog contrastrijker uitzien dan op een monitor. Kies voor de mooiste ervaring voor een televisie.

Een gaming headset

Gaming headset

Speel je online multiplayer games, dan mag een headset in je Xbox Series X arsenaal niet ontbreken. Niet alleen ga je met een headset volledig op in je game, je stoort ook je directe omgeving niet. Kies voor een headset met surround sound om het geluid overal om je heen te horen. Zo hoor je in een shooter sneller dat een tegenstander je besluipt en win je het duel. Via de microfoon geef jij aanwijzingen aan je vrienden en teamgenoten door. Zo win je elk potje Call of Duty.

Een controller

Controller

Offline een potje FIFA met of tegen je vrienden spelen is superleuk. Wel heb je daar een extra controller voor nodig, want je krijgt er maar één bij de Xbox Series X. Ook als je alleen speelt is een extra controller handig. Moet je een controller opladen, dan speel je gewoon door met de andere.

Een game

Game

Natuurlijk heb je een game nodig om te spelen op je nieuwe Xbox Series X. Houd je meer van sport games, race games of juist een shooter? Kies in het assortiment welk genre bij jou en bestel de game fysiek via Coolblue of digitaal via de Xbox store.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.103 beoordelingen