The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Daan

Wat heb je nodig voor entertainment in je slimme huis?

Voor slim entertainment in huis gebruik je verschillende slimme producten. Er zijn namelijk allerlei mogelijkheden voor beeld, geluid en zelfs verlichting. In dit artikel vertellen we wat je nodig hebt om een slim entertainmentsysteem te creëren.

Stream je muziek met wifi speakers

Wifi speakers

Met een wifi speaker stream je muziek van je smartphone, tablet of laptop. Koppel meerdere wifi speakers aan elkaar om een multiroom muzieksysteem te creëren. Zo stream je jouw muziek naar speakers door het hele huis. Je bedient een wifi speaker met ingebouwde spraakassistent via spraakcommando’s. Hierdoor pauzeer je de muziek of bedien je slimme lampen met je stem.

Gebruik de slimme functies van je smart televisie

Slimme televisie

Slimme televisies hebben een eigen besturingssysteem met handige apps. Hierdoor is het mogelijk om YouTube filmpjes te bekijken of gemiste uitzendingen terug te kijken. Bij de meeste slimme televisies cast je daarnaast eenvoudig beelden van je smartphone of tablet naar het scherm. Koppel de tv aan een mulitroom soundbar om al je wifi speakers onderdeel van het entertainmentsysteem te maken. Met hetzelfde gemak neem je de slimme televisie op in je slimme huis en bedien je hem met een spraakassistent.

Stream films naar een mediaspeler

Mediaspeler

Met een mediaspeler speel je films, foto’s of muziek af via je televisie. Je hebt dan geen smart televisie nodig om Netflix, YouTube of Disney+ te gebruiken. Je bedient een mediaspeler met je smartphone of met de meegeleverde afstandsbediening. Bovendien koppel je het apparaat aan een slimme assistent, zoals de Google Assistant voor Chromecast of Siri voor Apple TV. Je mediaspeler werkt dan samen met je speakers of smart verlichting.

Koppel je speakers aan een multiroom soundbar

Soundbar

Een multiroom soundbar is de basis voor je eigen thuisbioscoop. Je koppelt deze speaker aan de televisie en aan andere wifi speakers in huis. Dit maakt het mogelijk om een film af te spelen met stereogeluid uit alle speakers. Kies voor een soundbar met spraakassistent om routines met je stem in te schakelen. Met één spraakcommando dim je dan het licht, activeer je de speakers en open je Netflix op de televisie.

Synchroniseer je slimme lampen met de televisie

Hue Sync Box

Voor een nóg completer entertainmentsysteem koppel je ook de slimme verlichting aan je media apparaten. De Philips Hue Play Sync Box verbindt Hue kleurenverlichting met je televisie. Vervolgens kleuren de lampen mee met de game of film op het beeldscherm, waardoor je nog meer opgaat in wat er te zien is. Je personaliseert je lichtsysteem met de Sync app op je smartphone.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.517 beoordelingen