The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Caitlin

Wat is AEG AbsoluteCare technologie bij wasdrogers?

Je droogt al je soorten was veilig met een AEG wasdroger met AbsoluteCare technologie. Zelfs je wollen trui en zijden blouse blijven in model dankzij de lage droogtemperatuur en aangepaste draaisnelheid. Behalve dat je was langer mooi blijft, bespaar je jaarlijks ook op je energiekosten met een AEG wasdroger met AbsoluteCare techniek.

AbsoluteCare: beschermt je kleding

AbsoluteCare AEG wasdrogers

Met een AEG wasdroger met AbsoluteCare voorkom je dat je wasgoed krimpt of uit model raakt. Je droogt zelfs veilig je wollen en zijden kleding. Door de lage droogtemperatuur blijft je was langer als nieuw en bespaar je op je energiekosten. Gemiddeld bespaar je jaarlijks tot wel € 75,- aan energiekosten in vergelijking met een condensdroger.

Hoe werkt AbsoluteCare?

AbsoluteCare AEG wasdrogers

AbsoluteCare technologie past de draaisnelheid van de trommel aan op jouw wasgoed. Deze techniek zorgt ervoor dat jouw favoriete kleding nog langer mooi blijft. Bij een programma voor zijde bijvoorbeeld draait de trommel langzaam links- en rechtsom. Hierdoor heb je minder last van kreukels en slijt de stof minder snel. Bij wollen kleding draait de trommel op een hoge snelheid, zodat de trui plat tegen de trommelwand droogt en in model blijft.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.612 beoordelingen