The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Wat is AEG ProSense technologie bij wasdrogers?

Droog je wel eens een halfvolle trommel was, dan hoef je niet bang te zijn dat het programma langer dan nodig duurt. Elke AEG wasdroger heeft een ProSense beladingssensor die de programmaduur aanpast op de hoeveelheid was. Handig wanneer je bijvoorbeeld alleen wat broeken en shirts droogt. Zo is het programma sneller klaar en bespaar je energie. In dit artikel lees je alles over ProSense.

ProSense: ook voor kleine was

AEG ProSense wasdroger

Alle AEG wasdrogers hebben een ProSense beladingssensor. Handig wanneer je een grote trommel hebt, maar deze niet altijd vol krijgt. Door de ProSense sensor droog je met een gerust hart een kleine was. Het droogprogramma duurt niet langer dan nodig, waardoor de droger eerder klaar is. Door het inkorten van het programma win je tijd en bespaar je energie. Je kleding zit korter in de trommel, wat beter is voor je wasgoed, je energierekening en het milieu.

Hoe werkt de techniek?

AEG ProSense display

De ProSense beladingssensor van een AEG wasdroger meet automatisch hoeveel wasgoed er in de trommel ligt. Zodra je op start drukt, draait de droogtrommel een paar keer rond. In het display knippert "kg". Dit verdwijnt zodra de wasdroger klaar is met wegen. Je ziet nu de aangepaste programmaduur in beeld en de wasdroger start het programma.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.612 beoordelingen