The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Robyn

Wat is Coolblue Tablethulp?

Sommige mensen vinden het leuk om zelf hun nieuwe tablet te installeren en in te stellen. Ben jij niet zo'n persoon? Coolblue heeft een service die dat voor je doet. Je tablet gebruiksklaar maken en screenprotectors plakken: Coolblue helpt je erbij. Lees hier wat de Tablethulp inhoudt en wat jij eraan hebt.

Services op een rij

Laat je nieuwe toestel van A tot Z installeren en krijg handige opstarttips. Gratis
Laat je nieuwe toestel startklaar maken met de apps, accounts, instellingen, bestanden, contacten en berichtgeschiedenis die je gebruikte op je oude telefoon. € 25,-
Laat je screenprotector opplakken. Gratis
Laat je toestel checken en krijg tips om beter om te gaan met je smartphone of tablet. Gratis
Laat je toestel aan de binnen- en buitenkant schoonmaken en updaten zodat ‘ie weer loopt als een zonnetje. € 20,-
Word in 30 minuten een baas in het gebruiken van je toestel met onze individuele training. € 30,-
Opslagmedium bij ons gekocht? Laat foto’s en andere bestanden overzetten. € 20,-

Installatie

Coolblue Tablethulp installeren

Bij het installeren van een nieuwe tablet komt best veel kijken. Zeker als je tablet gloednieuw is en je er nooit eerder een hebt gehad kan het ingewikkeld zijn. Daarom helpen wij je graag. We installeren je nieuwe tablet gratis van A tot Z voor je en geven je handige opstarttips. Wil je een stapje verder gaan, laat dan je toestel startklaar maken met de apps, accounts en instellingen die je misschien op een vorig toestel gebruikte. We kunnen je ook helpen met het overzetten van bestanden van je oude naar je nieuwe tablet.

  • Installeren van A tot Z: gratis
  • Startklaar maken: € 25,-
  • Bestanden overzetten: € 20,-

Screenprotector plakken en andere services

Coolblue Tablethulp screenprotector plakken

Je nieuwe tablet wil je het liefst zo lang mogelijk mooi en goed houden. Screenprotectors helpen daarbij, maar zijn soms een ramp om op te plakken. Dat kunnen wij voor je doen. Heb jij je tablet al wat langer, laat je toestel dan aan de binnen- en buitenkant schoonmaken. Zo gaat je tablet nog langer mee. We checken je toestel voor je en geven je tips om beter met je tablet om te gaan.

  • Screenprotector plakken: gratis (screenprotector niet inbegrepen)
  • Tablet checken: gratis
  • Binnen- en buitenkant schoonmaken: € 20,-

Advies

Coolblue Tablethulp advies

Naast de opstarttips die we je geven over je nieuwe tablet, helpen we je graag nog verder. We helpen je in 30 minuten baas te worden in het gebruik van je toestel. Je wordt klaargestoomd voor het gebruik van je tablet in een individuele training. Geïnteresseerd? Bezoek één van onze winkels.

  • Installatie- en opstarttips: gratis
  • Individuele training van 30 minuten: € 30,-

Reparatie

Coolblue Tablethulp reparatie

Zit het scherm van je Apple iPad vol barsten na een noodlottige val of is de batterij van je iPad aan vervanging toe? Voor deze en vele andere reparaties komen onze opgeleide reparateurs in actie. We bieden in de Coolblue winkels een reparatie service voor Apple iPad aan. Maak een afspraak in de winkel en we repareren je iPad weer voor je. Ook voor het repareren van je telefoon kan je bij ons terecht. Is er geen Coolblue winkel bij jou in de buurt? Stuur je toestel dan naar ons op. Je betaalt dan geen verzendkosten.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.259 beoordelingen