The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Alles over tablets

Wil je een tablet kopen, maar weet je nog niet welke? Hier hebben we al ons tablets advies verzameld, met onder andere specialisten reviews en artikelen waarin we tablets vergelijken. Ook gaan we in op kindertablets en manieren om je tablet kindvriendelijk te maken. Daarnaast helpen we je op weg met het installeren van je Samsung tablet of iPad.

Een tablet kiezen

Bij de keuze voor je nieuwe tablet moet je rekening houden met verschillende specificaties. In deze artikelen leggen we uit waar je precies op moet letten bij het maken van je keuze.

Apple iPad

Ben je op zoek naar een Apple iPad? We hebben verschillende modellen voor je getest en met elkaar vergeleken. Daarnaast hebben we tips om de batterijduur te verlengen of om je Apple iPad te installeren.

Samsung

Heb je een Samsung tablet op het oog of wil je tips voor het gebruik van je tablet? Wij hebben een aantal modellen voor je met elkaar vergeleken en geven advies over het gebruik van je tablet.

Android

Heb je hulp nodig, bijvoorbeeld bij het installeren van WhatsApp op je Android tablet of het verlengen van de batterijduur? Hier leggen we het je uit.

Kinderen en tablets

Kinderen zitten graag op de tablet en je wilt natuurlijk dat dit veilig kan. Lees hier op wat voor manieren je je tablet kindvriendelijk maakt en wat het verschil is tussen een tablet met kindermodus en een specifieke Kurio kindertablet.

Vergelijkingen

Weet je nog niet zeker voor welke tablet je gaat? Bekijk onze vergelijkingen om meer te weten te komen over de verschillen tussen tablets.

Updatebeleid

Je tablet is sneller en veiliger met de nieuwste software- en veiligheidsupdates. Hier leggen we uit waarom updates belangrijk zijn.