The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Bob

Test onze tablets in de winkel

Ben je op zoek naar een tablet, maar wil je deze eerst in het echt zien? Kom dan langs in één van onze winkels in Nederland, België of Duitsland. Hieronder lees je in welke winkels je tablets ook uitprobeert. Daar staan onze specialisten klaar om je advies te geven.

Informatie over onze winkels

tablet kopen coolblue winkel

Tablets testen in de winkel

Je vindt tablets in alle winkels in Nederland, België en Duitsland. Hier kun je de producten die er zijn ook direct testen. Uiteraard kun je er ook terecht voor advies.

tablet uitproberen Coolblue winkel

Advies van onze specialisten

Liever meer advies over een product? Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de beste tablet voor jou. Natuurlijk beantwoorden ze ook al je vragen.

Tips voor tijdens het testen

tablet bekijken in coolblue winkel met advies

Let bij het bekijken van tablets op het volgende:

  • Het formaat: wil je je tablet regelmatig meenemen voor onderweg? Kies dan een kleiner model. Voor thuis op de bank is een groot scherm ideaal.
  • Het besturingssysteem: de keuze tussen Apple en Android hangt af van smaak. Ga met allebei aan de slag om te ontdekken wat je fijner vindt.
  • Scherm en speakers: zet tot slot nog even je favoriete nummer of video aan op YouTube. Zo kom je erachter welke tablet het beste beeld en geluid heeft.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.259 beoordelingen