The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Thomas

Alles over de Samsung Galaxy Tab A7 Lite

In de wandelgangen gaan geruchten over een nieuwe compacte 8,7 inch Samsung tablet. Hier verzamelen wij de geruchten over de nieuwe tablet die vermoedelijk de Samsung Galaxy Tab A7 Lite gaat heten. Op deze pagina lees je de nieuwste geruchten en bestel je deze nieuwe Samsung tablet zodra hij uitkomt.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite release (gegevens op basis van geruchten)

Productnaam Samsung Galaxy Tab A7 Lite
Releasedatum Juni 2021
Kleur(en) Grijs
Formaat 8,7 inch
Prijs Onbekend

Productafbeeldingen en specificaties gelekt

Blogger Evan Blass, in het geruchtencircuit beter bekend als @Evleaks, heeft afbeeldingen van een nieuwe 8,7 inch Samsung tablet gelekt. De afbeeldingen zijn hoogstwaarschijnlijk van de Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Volgens het artikel heeft de nieuwe tablet een MediaTek Helio P22T processor, 3 GB werkgeheugen en een 5100 mAh batterij. Dit zou betekenen dat de A7 Lite een betaalbare, compacte multimedia tablet is.

Bron: Voice.com; This is the Samsung Galaxy Tab A7 Lite, 29 maart 2021

Marketing afbeeldingen gelekt

Twittergebruiker WalkingCat heeft marketing afbeeldingen van toekomstige Samsung tablets gelekt. Volgens de afbeeldingen brengt Samsung in juni 2 nieuwe tablets uit: de Samsung Galaxy Tab A7 Lite en de Samsung Galaxy Tab S7 Lite. De toestellen hebben waarschijnlijk een schermdiagonaal van respectievelijk 8,7 en 12,4 inch. Als deze informatie klopt, dan wordt de compacte A7 Lite de opvolger van de in 2019 verschenen Galaxy Tab A 8.0.

Bron: Twitter, 18 februari 2021© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.573 beoordelingen