The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Alles over Samsung Connected Living

Met Samsung Connected Living verbind je al je slimme Samsung producten met elkaar. Zo koppel je eenvoudig je wasmachine aan je droger en gebruik je jouw smartphone om de televisie aan te zetten of om in je koelkast te kijken. Ook maak je gemakkelijk verbinding tussen je oordopjes en smartwatch, zodat je op elk moment naar muziek luistert.

Quickdrive wasmachines

Quickdrive wasmachines

Gebruik altijd het juiste wasprogramma met de nieuwste Samsung Quickdrive machines. Vul de informatie over je was in en de Q-rator app adviseert het beste programma. Met Auto Cycle Link koppel je jouw Samsung wasmachine en wasdroger aan elkaar. De wasdroger kiest dan automatisch voor het droogprogramma dat aansluit op het wasprogramma.

Family Hub koelkasten

Family Hub koelkasten

De Samsung Family Hub heeft een ingebouwde tablet in de koelkastdeur. Hiermee check je jouw agenda, lees je het nieuws en speel je muziek of video’s af. Daarnaast zit er een camera in koelkast. Via de SmartThings app op je telefoon kijk je live in je koelkast, zodat je in de supermarkt eenvoudig controleert welke boodschappen je wel en niet hoeft te halen.

Tv’s en soundbars

Tv’s en soundbars

Met de Q-Symphony techniek geniet je niet alleen van muziek uit de Samsung soundbar, maar komt er ook geluid uit de speakers van je Samsung QLED tv. Hierdoor ontstaat er een extra krachtig en vol geluid. Je verbindt de apparaten eenvoudig via bluetooth, zodat je geen last hebt van kabels.

Smartphones en tablets

Smartphones en tablets

Connected Living maakt van je Samsung smartphone of tablet het middelpunt van je smart home netwerk. Zo verbind je deze apparaten onder andere met je televisie via Smart view en bedien je andere slimme Samsung apparaten via de SmartThings app op je smartphone of tablet.

Smartwatches en oordopjes

Smartwatches en oordopjes

Bij Samsung koppel je eenvoudig je Samsung Watch aan je Galaxy Buds. Dit kan op 2 manieren: automatisch en handmatig. Je Galaxy Buds schakelen dan gemakkelijk tussen je Galaxy Watch en je Samsung smartphone. Dankzij deze synchronisatie met je Samsung account luister je gemakkelijk naar je favoriete muziek.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.428 beoordelingen