The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Marijn

Wat zijn de slimme functies op de Samsung Family Hub?

De Samsung Family Hub is een Amerikaanse koelkast met veel koel- en vriesinhoud en allerlei handige snufjes. Zo check je de verkeersinformatie voordat je de deur uitstapt, speel je muziek af en kijk je vanuit de supermarkt welke boodschappen er nog in je koelkast liggen. Wat je precies met al die functies doet, leggen we je in dit artikel uit.

Ingebouwde tablet

Ingebouwde tablet

De Samsung Family Hub koelkast heeft een ingebouwde tablet. Hiermee bekijk je het weer, check je de agenda en scrol je door het laatste nieuws. Je schrijft ook memo’s en speelt muziek af. Kijk je een film vanaf je Samsung tv? Dan speel je met Smart View de film af via de tablet. Handig, wanneer je trek krijgt in popcorn. Wanneer je geen zin hebt om tussen apps te scrollen, activeer je de spraakherkenning door “Hi Bixby” te zeggen.

Kijkje in de koelkast

Koelkast app

Met de Samsung Family Hub weet je altijd wat er in je koelkast ligt. Gebruik de View Inside functie op de tablet, zodat je de koelkast niet open hoeft te doen. Sta je in de supermarkt en weet je niet meer welke ingrediënten je al thuis hebt? Via de SmartThings app kijk je met een ingebouwde camera in je koelkast. Zo koop je niks dubbel. Met de app bedien je alle Samsung apparaten in je huis, zoals je wasmachine en robotstofzuiger.

Direct boodschappen bestellen

Boodschappen bestellen

Heb je het laatste restje melk opgemaakt? Met het scherm bestel je direct een nieuw pak via de Collect&Go. Je bestel dan online je boodschappen en haalt ze af in de winkel. Wanneer je inspiratie voor recepten op is, kies je met de Smart Recipes gemakkelijk iets nieuws. Deze pas je ook aan op dieet- en allergiewensen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.854 beoordelingen