Geschreven door Caitlin

Wat heb je aan de connected features op je Samsung QuickDrive wasmachine?

De nieuwste Samsung QuickDrive wasmachines beschikken over connected features. De Q-rator-app adviseert je het beste wasprogramma op basis van de gegevens die je invult over je was. Auto Cycle Link is een wifi koppeling die de wasmachine aan de droger koppelt, waardoor het droogprogramma aansluit op het wasprogramma. Wat de voordelen precies inhouden voor jou, vertellen we je in dit artikel.

Altijd het beste wasprogramma

Slimme wasassistent

Wijnvlekken op je favoriete blouse of een kwetsbare wollen trui. Het is soms lastig om te bepalen welk wasprogramma het meest geschikt is. De Samsung Q-rator-app op je smartphone of tablet adviseert het beste wasprogramma voor je kleding. Wanneer je hier op akkoord drukt, stel je de wasmachine gelijk in. De app geeft vanzelf een melding wanneer het programma klaar is. Dat scheelt jou weer een aantal keer naar zolder lopen om te kijken of de wasmachine al klaar is.

Koppeling tussen wasmachine en droger

Koppeling

Dankzij Auto Cycle Link hoef jij niet elke keer weer uit te zoeken wat het beste droogprogramma voor je was is. Wanneer zowel de wasmachine als wasdroger dit systeem hebben koppel je eenvoudig de 2 apparaten aan elkaar. Is de wasmachine klaar met het programma? Dan verstuurt zij automatisch de gegevens naar de droger, zodat deze weet welk droogprogramma hier het beste op aansluit. Zo heb jij de perfecte droogcyclus voor elke was.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 20.173 beoordelingen