The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Advies over Samsung wasmachines

Wanneer je een Samsung wasmachine wilt kopen, heb je keuze uit verschillende series die ieder hun eigen voordelen hebben. Voor een extra snel wasprogramma kies je voor een 8000 model. Om vergeten was toe te voegen, kies je een model met een AddWash deur. Kijk op deze pagina welke wasmachine het beste bij jou past.

8000 vs 7000 serie

Samsung wasmachines 8000 vs 7000 serie

Met de 8000 serie was je extra gemakkelijk en blijft je kleding langer mooi. De modellen uit deze serie hebben een optionele AI Wash functie, die met verschillende sensoren de optimale hoeveelheid water en wasmiddel berekenen. De 7000 serie beschikt niet over deze technologie, maar heeft wel modellen met een Autodose functie. Beide series beschikken over de QuickDrive technologie die het wassen versnelt, maar de 8000 serie bespaart nog eens 20% energie. Lees in onderstaand artikel alles over de veschillen.

7000 vs 6000 serie

Samsung wasmachines 7000 vs 6000 serie

Om extra snel te wassen kies je voor een 7000 serie model. Door de Quickdrive Q-Bubble technologie dringen extra bubbels diep in je kleding. Hierdoor reinigt je wasgoed tot 50% sneller is 5 kilogram wasgoed in 39 minuten schoon. De 6000 modellen hebben ook een snelprogramma, maar zonder QuickDrive. Hierdoor wast de machine minder snel. Beide series bedien je via de SmartThings app, die dankzij AI Control het juiste wasprogramma voor jou kiest. Lees het artikel voor advies over beide series.

6000 vs 5000 serie

Samsung wasmachines 6000 vs 5000 serie

Wil je een machine met een snel wasprogramma, dan past een model van de 6000 serie beter bij jou. De modellen beschikken over een SuperSpeed functie die 5 kilogram wasgoed in 59 minuten schoonwast. Een 5000 serie wasmachine heeft geen snel wasprogramma. Beide series wassen hygiënisch schoon met de EcoBubble techniek en een stoomprogramma. Handige functies zoals een AddWash deur en Autodose zijn optioneel. Lees hier alles over de verschillen en overeenkomsten van deze wasmachines.

Wasprestatie

Samsung EcoBubble

Samsung wasmachines beschikken over verschillende technieken en functies die je kleding extra schoon wassen. Zo gebruikt Samsung de QuickDrive techniek die je kleding dynamischer beweegt en zo tot 2 keer sneller schoonwast. De EcoBubble techniek is energiezuinig en gebruikt schuim om je kleding op een lage temperatuur grondig te reinigen. Hierdoor krimpen je kleren niet en blijven ze langer als nieuw. Daarnaast verwijder je bacteriën en allergenen met stoom, waardoor de wasmachine zeer geschikt is voor bijvoorbeeld beddengoed en babykleertjes.

Wasgemak

Samsung AI Control

Er zijn verschillende functies en technologieën die het wasgemak voor jou vergroten. Zo zorgen AI Wash en Autodose ervoor dat je wasmiddel en wasverzachter automatisch doseren. Voeg extra vergeten was op ieder moment toe met de speciale AddWash deur, zelfs als het wasprogramma al is begonnen. Met de AI Control communiceert je wasmachine met je wasdroger, zodat het juiste programma direct voor je klaar staat. Lees hieronder alles over alle technieken van de Samsung wasmachines.

Design

Samsung Design

De wasmachines van de nieuwe Samsung series hebben een strak design en zijn bovendien goed te combineren met de wasdrogers binnen de Samsung familie. Naast dat de ontwerpen goed op elkaar aansluiten, communiceren de 8000 serie wasmachine en wasdroger met elkaar. Zo staat automatisch het juiste droogprogramma voor je klaar na het wassen. Je kiest uit een zwart, wit of zilver bedieningspaneel. Voor een extra moderne uitstraling kies je nu ook voor een stoere behuizing van Inox.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.035 beoordelingen