The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Wat is Samsung QuickDrive?

Een Samsung QuickDrive wasmachine wast tot 2 keer zo snel schoon en bespaart energie. Door de ronddraaiende plaat achter in de trommel van een Samsung 8000 serie wasmachine beweegt je was verschillende kanten op. Met het SuperSpeed programma heb je in 39 minuten een halfvolle trommel schone was. Je leest hier wat Samsung QuickDrive is en hoe je dit gebruikt.

QuickDrive: tot 2 keer sneller schoon

Samsung QuickDrive trommel

Samsung QuickDrive wasmachines hebben een ronddraaiende plaat achter in de trommel. Deze plaat draait in tegengestelde richting. Je was gaat hierdoor verschillende kanten op. Op deze manier beweegt je was niet alleen van boven naar beneden, maar ook van voren naar achteren. Je beschikt met een Samsung QuickDrive wasmachine tot 2 keer sneller over schone was en bespaart tot 20% energie.

Halveert de wastijd met SuperSpeed

Samsung QuickDrive display

Om extra snel schoon te wassen met QuickDrive, gebruik je het SuperSpeed programma. Een halfvolle trommel is hiermee in 39 minuten schoon. Dat is handig wanneer je snel je favoriete outfit nodig hebt. Wel is er een verschil tussen de 7000 en 8000 serie. Zo beschikt de 7000 serie over Q-Bubble en voegt deze extra watershots toe om nog krachtiger schuim te verspreiden. Het wasmiddel dringt zo dieper door in je was. De 8000 serie heeft dit niet, maar verbruikt wel minder energie.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.835 beoordelingen