The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Wasmachines

Zuinige wasmachines Verbruiken ampère energie.

Hoe kies je de juiste wasmachine?

Wil je een nieuwe wasmachine kopen? Dan let je op een aantal dingen. Kijk bijvoorbeeld naar het geluidsniveau en de bouwkwaliteit. Zo kies je een stille en energiezuinige machine waar je nog jarenlang plezier van hebt. Lees hier alles over de technieken van wasmachines en de voordelen per merk.

Nieuwe wasmachine features

De nieuwste wasmachines nemen steeds meer werk uit handen. Zo verminder je strijkwerk met een wasmachine met stoom. Of ga voor automatische wasmiddeldosering, zodat je altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt. Heb je vaak haast, koop dan een extra snel model. Lees hier welke innovaties er zijn.

Energiezuinig en milieuvriendelijk wassen

Om op je energiekosten te besparen, kijk je niet alleen naar energieklasse A, B of C. Een milieuvriendelijk model heeft ook een midden- of topklasse bouwkwaliteit en beschikt over automatische wasmiddeldosering. Deze wasmachine gaat langer mee en verbruikt minder wasmiddel, water en energie. Dit is beter is voor het milieu en je portemonnee.

Welk vulgewicht past het beste bij jou?

Een grote wasmachine is een goede keuze wanneer je bijvoorbeeld veel beddengoed hebt. Je doet al je was in één keer en bespaart energie. Wanneer je eens wat minder was hebt, past de beladingssensor het programma aan en betekent meestal niet dat de wasautomaat meer energie verbruikt. In sommige gevallen is een grote wasmachine zelfs zuiniger in gebruik. Daarnaast blijft je was langer mooi dankzij de ruime trommel. Lees hier alles over de voordelen van een hoger vulgewicht.

Bezorging en installatie van je wasmachine

Bij Coolblue bezorgen en installeren we je wasmachine hoe en wanneer jij dat wilt. Zo weet je zeker dat de installatie goed verloopt én heb je tijd over voor leuke(re) dingen. En welke optie je ook kiest, we nemen de oude altijd gratis mee terug.

1
Bezorging
Bezorging Blij zijn is meemaken.
2
Installatie
Installatie Kort programma.
3
Je oude product
Je oude product Mooi meegenomen.


© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Coolblue Kiyoh 9,1 / 10 14763- 14.763 beoordelingen