The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Hulp na aankoop van een refurbished wasmachine

Goed bezig, je hebt een refurbished wasmachine gekocht. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Nu wil je natuurlijk meteen aan de slag met je apparaat. We hebben hier het advies van onze specialisten voor je op een rijtje gezet. Zo vind je het antwoord op de meestgestelde vragen op één plek.

Wasmachine aansluiten

Coolblue bezorger met wasmachine.

Zet je wasmachine bij voorkeur op een harde vloer, om hem goed aan te sluiten. Daarna sluit je de aan- en afvoerslang aan en steek je de stekker in een geaard stopcontact. Zorg dat je jouw wasmachine waterpas zet met de stelpootjes. Zo voorkom je dat hij lawaai maakt. Je leest hier hoe je jouw oude model ontkoppelt en hoe je de nieuwe wasmachine aansluit.

De was doen

Persoon doet de was in de wasmachine.

Een kind kan de was doen, tenzij je verdwaalt in de wasvoorschriften. Je wil natuurlijk niet dat je kleding verkleurt of krimpt in de was. Het is daarom belangrijk om je was goed te sorteren en de wasvoorschriften te volgen. En dan moet je ook nog het juiste wasprogramma kiezen. We leggen je hier stap voor stap uit hoe je dat het beste doet.

Wasmachine schoonmaken

Wasmachines naast elkaar in huiskamersetting.

Jouw was moet zo schoon mogelijk uit je wasmachine komen. Het is daarom ook belangrijk dat je jouw wasmachine goed schoonhoudt. Dat doe je door bijvoorbeeld regelmatig de trommelreiniging aan te zetten en het filter te legen. We leggen je hier uit hoe je ervoor zorgt dat jouw was altijd fris uit je wasmachine komt.

Wasmachine problemen

Man repareert wasmachine.

Wil je net de was gaan doen, geeft je wasmachine een storing. Dat wil je natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen. Onze specialist vertelt je precies wat je moet doen om problemen met je wasmachine te verhelpen. Zo los je die storing binnen enkele minuten gewoon zelf op.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.057 beoordelingen