The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Alles over wasmachine storingen

Help, je hebt last van een wasmachine storing. Bijvoorbeeld wanneer de afvoer verstopt is, er water lekt of er te veel schuim in de trommel zit. Geen paniek. De meeste wasmachine storingen zijn zelfstandig op te lossen. Aan de hand van de foutcode op het display vind je per merk wat elke storing betekent. Maar nog belangrijker: hoe je deze oplost.

AEG storing

AEG wasmachine foutcode

Foutcode EF0, E10 of E20: het zijn enkele bekende storingen bij AEG wasmachines. Vervelend wanneer er bij jou thuis een probleem optreedt, maar gelukkig los je dit meestal zelfstandig op, zonder hulp van een monteur. Wat je moet doen om weer te wassen, lees je hier.

Bosch en Siemens storing

Bosch wasmachine foutcode

Een probleem met de waterafvoer, een lekkage of storing met het automatisch doseersysteem. Natuurlijk hoop je er niet op, toch kan het ook jouw Bosch of Siemens wasmachine overkomen. Lees hier wat je moet doen als je wasautomaat een storing heeft.

Haier storing

Haier wasmachine foutcode

De motor doet het niet, er zit te weinig water in de wasmachine of juist te veel. Niet fijn als jij snel en probleemloos je was wil doen. Ontdek hier welke Haier foutcodes er zijn en wat jij moet doen om de storing zonder monteur op te lossen.

Indesit storing

Indesit wasmachine foutcode

Ook bij een Indesit storing kijk je eerst zelf wat je moet doen voor er een monteur komt. Staat er foutcode F01, F02 of bijvoorbeeld F11 op het display van je Indesit wasmachine? Met een beetje geluk vind je hier een oplossing voor dit probleem.

LG storing

LG wasmachine foutcode

Je ziet IE, OE of bijvoorbeeld UE op het display van je LG wasmachine staan, maar weet niet wat dit betekent. In onderstaand overzicht vind je wat er met je LG wasautomaat aan de hand is en wat je moet doen om dit op te lossen.

Miele storing

Miele wasmachine foutcode

Zie je bijvoorbeeld foutmelding F63 of F220 op het display van je wasmachine staan? Dan zit er te veel schuim in de trommel of is er een probleem met de watertoevoer. Ontdek hier welke Miele storingen er zijn en wat je moet doen om deze zelf te verhelpen.

Samsung storing

Samsung wasmachine foutcode

Net als bij andere merken kan ook je Samsung wasmachine een storing krijgen. Of je nu foutcode 1E, 3E of 4C op het display ziet; voor elke melding is een mogelijke oplossing. Lees hier wat elke storing betekent voor je zelf je handen uit de mouwen steekt.

Whirlpool storing

Whirlpool wasmachine foutcode

De aanvoerslang recht trekken of het afvoerfilter schoonmaken; het kan zomaar zijn dat dit de oplossing is voor jouw Whirlpool storing. Lees hier wat de meest voorkomende Whirlpool storingen zijn en hoe je deze verhelpt.

Zanussi storing

Zanussi wasmachine foutcode

Voor je een monteur inschakelt kijk je eerst zelf of je iets aan jouw Zanussi storing kan doen. Bijvoorbeeld wanneer de afvoer verstopt is of er geen water in de trommel komt. Lees hier welke Zanussi storingen er zijn en wat jij moet doen om weer zo snel mogelijk te wassen.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.024 beoordelingen