The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Hulp na aankoop van een wasmachine

Yes, je hebt een nieuwe wasmachine. Nu wil je natuurlijk weten hoe jij je kleding wast, je wasmachine schoonmaakt en problemen verhelpt. Je leest hier het advies van onze specialisten om een antwoord te vinden op veelgestelde vragen over wasmachines.

Wasmachine aansluiten

Wasmachine aansluiten

Om je wasmachine goed aan te sluiten, zet je deze bij voorkeur op een harde vloer. Verwijder de transportbouten aan de achterkant en zorg ervoor dat je deze zorgvuldig bewaart. Sluit de aan- en afvoerslang aan en steek de stekker in een geaard stopcontact. Om lawaai te voorkomen, zet je de wasmachine waterpas. Je leest hier hoe je een oud model ontkoppelt en hoe je je nieuwe wasmachine aansluit.

De was doen

Was doen

Bij het doen van de was wil je natuurlijk niet dat je favoriete trui krimpt of je witte shirt roze uit de trommel komt. Belangrijk is daarom om je was op kleur te sorteren en goed op de wasvoorschriften te letten. Om je kleding op de juiste manier te wassen, kies je een wasprogramma dat hierbij past.

Wasmachine schoonmaken

Wasmachine schoonmaken

Om ervoor te zorgen dat je wasgoed fris uit de trommel blijft komen, is het belangrijk om je wasmachine schoon te houden. Bijvoorbeeld door met regelmaat de trommelreiniging aan te zetten en het wasmachinefilter te legen. Hiermee voorkom je dat je wasmachine en kleding muf gaan ruiken.

Wasmachine problemen

Wasmachine storing

Geeft je wasmachine een storing, maakt deze lawaai of weet je niet hoe je deze moet aansluiten? Geen paniek; onze specialist vertelt je wat je moet doen. Op de pagina over wasmachine problemen vind je van elk merk een overzicht met alle mogelijke foutmeldingen. Zo weet je hoe je een storing kan oplossen.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.224 beoordelingen