The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Wasmachine problemen

Je wasmachine start niet, stopt bij het centrifugeren of toont een storing. Natuurlijk wil je graag weten wat er aan de hand is. Gelukkig lees je hier wat een mogelijke oplossing kan zijn voor je probleem.

Wasmachine storing

Wasmachine storing

Je wasmachine doet het niet en toont een foutmelding op het display. Bijvoorbeeld wanneer de wasmachine het water niet afvoert of er geen water in de trommel komt. Natuurlijk wil je snel een oplossing. Om erachter te komen wat er aan de hand is, hebben wij per merk de meest voorkomende wasmachine storingen op een rijtje gezet.

Wasmachine maakt herrie

Samsung wasmachine kalibreren

Help, je wasmachine trilt en maakt lawaai. Mogelijk komt dit doordat de wasmachine op een houten vloer staat of niet waterpas staat. Belangrijk is daarom dat je de wasautomaat waterpas zet op een harde vloer. Heb je een Samsung wasmachine? Dan moet je deze ook kalibreren. Dit is heel simpel en duurt maar een paar minuten.

Wasmachine aansluiten

Wasmachine aansluiten

Ga je verhuizen en neem jij je huidige wasmachine mee, lees dan hier hoe je een wasmachine aansluit. Niet alleen handig als je verhuist, maar ook wanneer je zelf een nieuwe wasautomaat installeert. Koop je een apparaat bij Coolblue, dan hoeft dit natuurlijk niet. Onze bezorgers nemen al het werk uit handen.

Wasmachine met wifi verbinden

Wasmachine met wifi verbinden

Heb je een wasmachine met wifi dan bedien jij je wasautomaat waar en wanneer je wilt met je smartphone of tablet. Via je scherm zet jij op afstand je wasmachine aan en je ziet precies wanneer je was klaar is. Maar hoe koppel jij je wasautomaat aan je smartphone of tablet? Onze wasmachinespecialist legt graag uit hoe je dit doet.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 17.091 beoordelingen