The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jeroen

Miele wasmachine wifi instellen

Een wasprogramma aanzetten als je niet thuis bent? En automatisch een melding op je smartphone krijgen als de was klaar is? Met een Miele wasmachine met WiFiConn@ct en de Miele@mobile app is dit mogelijk. Hoe je de wasmachine zo instelt dat je van deze functies gebruikmaakt, lees je in dit artikel.

Stap 1: download de Miele@mobile app

Miele@mobile app

Download de Miele@mobile app in de App Store of Google Play Store. Open de app en maak een Miele account aan met je gegevens. Heb je al een account? Log dan in met je e-mail en wachtwoord.

Stap 2: aanmelding starten

Aanmelding Miele apparaat

Start de aanmelding door op aanmelding apparaat starten te drukken. Kies wasautomaat uit de lijst met apparaten en selecteer het model van je wasmachine. Druk op verder om naar de volgende stap te gaan.

Stap 3: wasmachine instellen

Miele wasmachine

Selecteer Miele@home op het display van je wasmachine. Kies voor nu instellen en per app verbinden. Bevestig de stappen tot je de melding wachten op app ziet. Heeft jouw wasmachine geen display? Volg dan de aanwijzingen in de app.

Stap 4: verbinden met draadloos netwerk

Miele@mobile app

Open de Miele@mobile app. Ga naar de netwerkinstellingen en verbind met het draadloze netwerk van je wasmachine. Voer als wachtwoord het serienummer van de wasmachine in zonder de eerste "0". Je vindt dit nummer op de sticker aan de binnenkant van de deur. Ga terug naar de Miele@mobile app en druk op verder. Selecteer onder andere netwerken je eigen wifi-netwerk. Voer je wachtwoord in en druk op verbinden.

Klaar!

Miele wasmachine met wifi

Bevestig de laatste stappen op het display van de wasmachine en je smartphone. Klaar! Je wasmachine is verbonden en bedien je vanaf nu ook op afstand.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 21.893 beoordelingen