The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Wat is Samsung EcoBubble?

Om energie te besparen koop je een Samsung EcoBubble wasmachine. Met Samsung EcoBubble was je ook op een lage temperatuur hygiënisch schoon. Door koud te wassen, blijft je kleding langer mooi. Je leest hier wat je aan Samsung EcoBubble hebt en hoe deze wasmachine werkt.

EcoBubble: energiezuinig wassen

Samsung EcoBubble

Bij een Samsung EcoBubble wasmachine is het niet per se nodig om op een hoge temperatuur te wassen. Je wast dankzij het EcoBubble schuim vanaf 15°C hygiënisch schoon. Hierdoor bespaar je energie en blijft je wasgoed langer als nieuw. Een ander voordeel is dat er dankzij EcoBubble minder wasmiddelresten in de machine achterblijven. Zo heb je minder onderhoud.

Schuim in de trommel

Samsung EcoBubble

Een Samsung EcoBubble wasmachine activeert het wasmiddel voordat dit de trommel ingaat. De wasmachine mengt het wasmiddel met water en pompt hier onder hoge druk lucht in. Op deze manier zet de wasmachine het wasmiddel om in schuim. Dit schuim verspreidt zich gelijkmatig over je was en dringt beter door tot in de vezels. Dit zorgt ervoor dat EcoBubble extra schoon wast.

Extra optie: Bubble Soak

Samsung Bubble Soak functie

Om hardnekkige vlekken los te weken, gebruik je Bubble Soak. Dit is een extra functie die je aan verschillende wasprogramma's toevoegt. Bubble Soak weekt je kleding 30 minuten langer, zodat het vuil beter loslaat. Bij de nieuwe Samsung wasmachines vind je deze functie op het display via de wijsvinger met het plusje. In de handleiding van je wasmachine staat bij welke programma's je Bubble Soak gebruikt.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.343 beoordelingen