The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Marijn

Wat is Samsung AutoDose?

Een Samsung Autodose wasmachine gebruikt automatisch wasmiddeldosering, waardoor jij altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter gebruikt. De wasmachine meet via 3 sensoren hoe vuil de was is en past het programma hier automatisch op aan. Het enige waar jij nog op let, is het af en toe bijvullen van je wasmiddel.

Wat heb ik eraan?

Samsung Autodose

Het is vaak lastig in te schatten hoeveel wasmiddel je nodig hebt. Te veel wasmiddel gebruiken is zonde voor het milieu én voor je portemonnee. Een wasmachine met Autodose lost dit probleem voor je op. Deze bepaalt of je wasgoed een extra dosering of spoelbeurt nodig heeft. Zo is je kleding in één keer schoon en doe je langer met je fles wasmiddel.

Hoe werkt het?

Hoe werkt Samsung Autodose

De wasmachine heeft 3 verschillende sensoren. De gewichtssensor weegt de was om te zien hoeveel kilo wasgoed in de trommel ligt. De waterniveausensor meet de hoeveelheid water in de wasmachine en bepaalt of er meer of minder water bij de was moet. Tot slot meet de troebelheidssensor hoe vuil het water is en past hierop de duur van het programma aan. Op basis hiervan geeft de dispenser de juiste hoeveelheid wasmiddel vrij op de juiste momenten.

Waar moet ik op letten?

Waar moet ik op letten Samsung Autodose

Hoewel de wasmachine het meeste werk uit handen neemt, moet je één keer per maand de automatische dispenser bijvullen. De reservoirs hebben genoeg ruimte voor 16 wasbeurten. Dit is grof geschat voor ongeveer een maand aan wasgoed. Let er ook op dat je de reservoirs vult met vloeibaar wasmiddel. Waspoeder is niet gemakkelijk te doseren.

Extra functies

Extra functies Samsung Autodose wasmachine

De wasmachines van Samsung met Autodose beschikken ook over AI Control. Deze technologie onthoudt en personaliseert je wasbeurten. Via de SmartThings app adviseert het apparaat ook programma’s en geeft het onderhoudstips. De QuickDrive technologie wast je kleding 2 keer zo snel en met de AddWash deur voeg je een vergeten sok eenvoudig toe via de extra deur. Ook als het programma al bezig is.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.702 beoordelingen