The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Wat is de Denon Home serie en wat heb je eraan?

Denon lanceerde 3 speakers in hun nieuwe Home serie. Dit zijn de Denon Home 150, 250 en 350. Deze wifi speakers verbind je via bluetooth, wifi of ethernet kabel met elkaar. Ook ondersteunen ze alledrie streamingdiensten zoals Spotify, Apple Music, Deezer en TuneIn. Dankzij de ingebouwde HEOS-ondersteuning koppel je de speakers eenvoudig aan andere Denon apparaten zoals versterkers, soundbars en subwoofers.

Wat is de Denon Home serie?

Denon Home 350

De Denon Home serie zijn 3 wifi speakers. De Denon Home 150 is de kleinste van de lijn. Deze heeft 3 snelkeuzetoetsen, een tweeweg luidsprekersysteem met een 3,5 inch woofer en 1 inch tweeter. De Denon Home 250 is wat groter en heeft wat meer vermogen. Met 3 snelkeuzetoetsen, 4 ingebouwde versterkers en 4 drivers zorgt de 250 voor een krachtige bas. De Denon Home 350 is de grootste van de 3. Met 6 snelkeuzetoetsen, stereogeluid en 6 ingebouwde versterkers en drivers, vul je een grote kamer met je favoriete nummers.

Wat kan de Denon Home serie?

Wat kan de Denon Home serie

Naast je favoriete nummers beluisteren in hoge kwaliteit, kan je nog veel meer met de Home serie. Verbind bijvoorbeeld meerdere speakers aan elkaar voor een stereogeluid of een multiroom opstelling. Ook zijn alledrie de speakers uitgerust met HEOS built-in. Zo koppel je de speakers eenvoudig via de HEOS app aan andere Denon HEOS producten. Met deze app heb je ook toegang tot streamingdiensten zoals Spotify, Apple Music, TuneIn en Deezer. Fan van spraakcommando's? De speakers komen met een ingebouwde microfoon en een update in de toekomst maakt de spraakassistent mogelijk.

Wat heb je ervoor nodig?

Wat heb je nodig voor Denon Home serie

Om de nieuwe Denon Home serie te gebruiken, heb je nodig:

  • een wat ruimer budget voor wifi speakers.
  • een stabiele wifi verbinding overal waar je de speaker(s) wilt plaatsen.
  • een smartphone of tablet.
  • een stopcontact.
  • een goede muzieksmaak.
  • optioneel: andere Denon Heos producten waarmee je de speaker(s) verbindt.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.383 beoordelingen