The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Charlotte

Wat is een JURA koffiemachine en wat heb je eraan?

Het Zwitserse bedrijf JURA is wereldwijd dé specialist op het gebied van premium volautomaten. Met volautomaten van JURA drink je lekkere koffie en haal je een eenvoudig te bedienen machine met een fraai design in huis. Op deze pagina lees je alles over de volautomaten van JURA, de technieken die zij toepassen en de voordelen van de Smart Connect App.

JURA koffiemachines

Volautomatische espressomachines van JURA zijn gebruiksvriendelijk en hebben een hoogwaardig design. JURA gebruikt duurzame materialen en innovatieve onderdelen voor hun machines. Zo gaan de koffiemachines een lange tijd mee. Tijdens het koffiezetten, gebruik je de P.E.P. zetmethode. Hierbij loopt het water langzamer en in fases door de koffie. De espresso’s krijgen hierdoor een vol aroma.

Verschillende accessoires

Met de JURA accessoires maak je jouw JURA verzameling compleet. Verwarm je kopjes voor in de kopjesverwarmer of houd melk op de juiste temperatuur in de speciale melkreservoirs.

Eenvoudig te onderhouden

De reinigingsmiddelen van JURA zijn precies afgestemd op de onderdelen van de koffiemachines. Zo weet je zeker dat je jouw koffiemachine op de juiste manier onderhoudt. De volautomaten onderscheiden zich dan ook van andere merken door de duurzaamheid en de lange levensduur.

De 4 unieke technologieën van JURA

Aroma G3 molen

De Aroma G3 molen heeft 6 maalstanden waaruit je kiest voor het zetten van een kop koffie naar jouw smaak. Zo draait alles om precisie. Hoe lager je de maalstand zet, hoe fijner je de koffie maalt. Zo neemt het water meer aroma's op en zet je een sterkere kop koffie.

Intelligent Water Systeem

Dankzij het Intelligent Water Systeem en het Claris Smart waterfilter is ontkalken niet meer nodig. Het waterfilter communiceert met de koffiemachine en zorgt ervoor dat er geen kalkaanslag ontstaat. Zo blijft de koffiemachine in topconditie.

Intelligent Pre Brew Aroma Systeem

Voordat een JURA koffiemachine begint met koffiezetten, maakt de machine eerst de gemalen koffie vochtig. Dit doet het Intelligent Pre Brew Aroma Systeem via een gelijkmatige waterverdeling. Op deze manier haal je meer aroma’s uit de koffiebonen voor de beste kwaliteit. En dat proef je.

Ideale temperatuur voor zacht melkschuim

De innovatieve opschuimpijpjes van JURA zorgen voor smaakvol, zacht melkschuim. Je vindt geen grote bellen terug in het melkschuim, want het schuim bestaat juist uit hele fijne poriën. Hierdoor blijft die stevige laag schuim op je cappuccino wel even staan.

Bedien de volautomaat met Smart Connect

Met de JURA Smart Connect app bedien je jouw JURA op afstand met je smartphone of tablet. De speciale app J.O.E. stelt zich in op jouw koffiewensen. Hiermee maakt iedereen in huis zijn eigen koffierecepten. Met schuifregelaars pas je de hoeveelheid koffie, de hoeveelheid melk of de koffiesterkte aan naar jouw eigen smaak. Je geeft vervolgens jouw favoriete koffiespecialiteiten een naam en afbeelding naar keuze. De app begeleidt je ook tijdens het reinigen en geeft stap voor stap aan wat er moet gebeuren om jouw machine in topconditie te houden.

Recht op fabrieksgarantie via Coolblue

Coolblue is één van de geautoriseerde dealers van JURA volautomatische koffiemachines en alle benodigdheden. JURA verleent uitsluitend fabrieksgarantie bij koffiezetapparaten die aangekocht zijn bij een geautoriseerd dealer. Gaat er binnen 25 maanden iets kapot? Dan krijg je een passende oplossing van JURA. Is jouw machine toe aan een onderhoudsbeurt? Dan geef je jouw machine af bij JURA’s eigen Service Factory. Zo vervangt JURA de onderdelen die op lange termijn slijten.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.780 beoordelingen