The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giorgos

Wat is een Neomounts by Newstar monitorarm?

Wanneer je monitor niet in de hoogte verstelbaar is, biedt een monitorarm de oplossing. Met een Neomounts by NewStar monitorarm plaats je één of meerdere monitoren op je bureau, zonder dat je ruimte inlevert. Daarnaast biedt een monitorarm ergonomische voordelen, omdat je deze altijd op ooghoogte zet. In dit artikel vertellen wij je alles over de Neomounts by NewStar monitorarmen.

Wie is Neomounts by Newstar?

Het logo van Neomounts by NewStar

Neomounts by Newstar was eerst bekend als alleen Newstar. Het bedrijf maakt oplossingen waarmee je televisies en monitoren op een prettige kijkhoogte zet. Met een monitorarm van Neomounts by Newstar plaats je één of meerdere monitoren op je bureau, zonder ruimte in te leveren. Neomounts by Newstar ontwerpt 3 verschillende monitorarmen: wandmontage, monitorvoet en bureauklem.

Welke verschillende soorten monitorarmen zijn er?

Een monitorarm met wandmontage

Wandmontage

Een Neomounts by Newstar monitorarm met wandmontage is handig wanneer je geen ruimte achter je bureau hebt. Je bevestigt de klem aan de muur, waardoor je monitor boven de grond zweeft. Hierdoor heb je extra veel ruimte op je bureau. Neem bijvoorbeeld de FPMA-CB100BLACK. Met deze wandmontage bevestig je 2 27 inch monitoren aan de muur.

En monitorvoet van Neomounts by NewStar

Monitorvoet

Met een monitorvoet van Neomounts by Newstar zet je jouw monitor eenvoudig op ooghoogte. Het voordeel is dat je deze niet aan een bureau of muur moet bevestigen, maar gewoon op je bureau plaatst. Met de FPMA-D550DDBLACK zet je 2 schermen van maximaal 32 inch naast elkaar op het bureau, die je los van elkaar verstelt. Het nadeel van een monitorvoet is dat deze meer ruimte inneemt dan je monitor zelf. Zorg dus voor genoeg plek op het bureau.

Een bureauklem van Neomounts by NewStar

Bureauklem

De bureauklem bevestig je aan de achterkant van het bureau, zoals de naam al verklapt. De monitor hangt dan boven het bureau, net zoals bij de wandmontage. Het verschil is dat je een bureauklem makkelijker monteert, meestal via een duimschroef die je op het bureau draait. Van alle monitorarmen zijn bureauklemmen de meest voorkomende soort.

Gasgeveerde monitorarmen

Een gasgeveerde monitorarm van Neomounts by NewStar

De monitorarmen met gasveer van Neomounts by Newstar bewegen vloeiender dan een mechanische monitorarm. Tijdens het verstellen heb je minder kracht nodig, waardoor het ideaal is voor een flexwerkplek. Daarnaast maakt een monitorarm met gasveer minder geluid tijdens het verstellen. Zo hoor je geen gepiep tijdens het instellen van de gewenste positie voor je monitor. De meeste monitorarmen met gasveer zijn traploos verstelbaar. Dit betekent dat je de monitor vrij verstelt, zonder dat je last hebt van vooraf afgestelde trappen.

Kabelmanagement

Organiseer je kabels met de ingebouwde kabelmanagement

Loshangende kabels zorgen voor een chaotisch beeld achter je bureau. De monitorarmen van Neomounts by Newstar zijn daarom uitgerust met kabelmanagement. Zo houd je al je gekoppelde kabels bij elkaar. Een ander voordeel is dat deze niet in de knoop raken met andere kabels. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je de monitor wilt verplaatsen, maar geen verwarring wilt en per ongeluk de verkeerde kabel lostrekt.

Andere producten van Neomounts by Newstar

Een plafond televisiebeugel van Neomounts by NewStar

Televisiebeugels

Heb je in plaats van een monitor een public display? Bijvoorbeeld voor in het klaslokaal of voor in de lobby van je hotel? Geen punt, Neomounts by Newstar maakt ook beugels en armen voor televisies. Deze bevestig je aan de muur of aan het plafond, afhankelijk van wat de beste situatie is. Gebruik je de televisie of public display als mededelingenbord? Hang deze dan aan het plafond. Voor in het klaslokaal is een muurbeugel juist handig.

Laptopstandaard van Neomounts by NewStar.

Laptopstandaarden

Gebruik je in plaats van 2 schermen, één extra scherm naast je laptop? Met een Neomounts by Newstar laptopstandaard plaats je de laptop op dezelfde hoogte als het scherm. Zo heb je het scherm altijd op ooghoogte en zorg je voor een ergonomische werkhouding. Je leest het scherm makkelijker en je verkleint de kans op nek- en rugklachten die ontstaan bij het hoogteverschil.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.273 beoordelingen