The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Mascha

Alles over een slimme keuken

Maak met wat kleine aanpassingen van je 'normale' keuken een slimme keuken. Een keuken waarbij je de oven op afstand laat voorverwarmen en je met een ingebouwde ziet wat je in je koelkast hebt liggen. Wat er allemaal mogelijk is en welke apparatuur er beschikbaar is, lees je hier.

Slimme koelkast

Slimme koelkast

Een koelkast met een ingebouwde camera waardoor je kunt zien wat je in je koelkast hebt liggen. Dat is een slimme koelkast. Verschillende merken hebben een smart koelkast in het assortiment. Download de app op je smart device en kijk live mee in je koelkast terwijl je in de supermarkt loopt. Stel ook in dat je een melding krijgt krijg op het moment dat een product over de datum is.

Slimme koffiemachine

Slimme koffiemachine

Naast dat je 's morgens vanuit je bed de mogelijkheid hebt om je koffiemachine aan te zetten, zijn er nog veel meer opties met een slimme koffiemachine. Zo houdt Nespresso bij hoeveel cups er nog zijn en krijg je een melding als deze bijna op zijn. Bij Siemens stel je tot wel 10 verschillende koffierecepten in. Kies voor jouw favoriete bonensoort en de hoeveelheid melk voor jouw perfecte bakkie koffie.

Slimme oven

Slimme oven

Zet op afstand de over op de gewenste temperatuur aan zodat je bij thuiskomst het gerecht direct in de over schuift. Dat kan met een slimme oven. Je bedient een slimme oven via de app op je smart device. In de app staan (bij sommige merken) ook lekkere recepten. Kies een recept en de oven stelt precies de gewenste kookprogramma's in.

Slimme Moestuin

Slimme binnentuin

Heb je totaal geen groene vingers, maar vind je het wel leuk om je eigen kruiden te verbouwen? Dan is een slimme binnentuin echt wat voor jou. Je plant de kruiden in de houder en de rest gaat helemaal automatisch. Vul het reservoir met water en de planten krijgen elke dag precies de hoevelheid water dat ze nodig hebben. Ook de hoeveelheid licht wordt automatisch geregeld. Er kan dus niks mis gaan en jij kweekt eenvoudig je eigen moestuin.

Slimme waterkoker

Een slimme waterkoker is vooral heel handig wanneer je voor je newborn de nachtelijke voeding moet bereiden. Installeer de app op je smart device en zet de waterkoker op de gewenste temperatuur aan. Wanneer je beneden komt, is het water precies op het gewenst aantal graden Celsius en maakt je zonder moeite een nieuwe fles voor je baby. Zorg er uiteraard wel altijd voor dat er water in de waterkoker zit.

Slimme stekker

Slimme stekker

Een slimme stekker is een extra toevoeging in een slimme keuken. Met een slimme stekker maak je namelijk van een niet-slim stopcontact een slim stopcontact. Plaats de stekker van een elektrisch apparaat in de slimme stekker en je bedient hem op afstand via de app op je smart device. Zet het apparaat aan, uit of stel een tijdschema in zodat het automatisch gaat.

Mascha
Artikel van:
Mascha
Smart Home specialist

© 1999 - 2018 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 37.235 beoordelingen