The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Mascha

Alles over een slimme keuken

Maak met wat kleine aanpassingen van je 'normale' keuken een slimme keuken. Een keuken waarbij je de oven op afstand laat voorverwarmen en je met een ingebouwde ziet wat je in je koelkast hebt liggen. Wat er allemaal mogelijk is en welke apparatuur er beschikbaar is, lees je hier.

Smart display

Smart display

Een smart home hub met display is een handige hulp in je slimme keuken. Deze hubs tonen je kookvideo's op YouTube of lezen een recept aan je voor. Bovendien schakel je de spraakassistent direct in wanneer je wat boodschappen op je lijstje wilt zetten. Koppel jouw smart display aan andere slimme apparaten in de keuken en zet bijvoorbeeld op afstand de oven aan en uit.

Slimme koelkast

Slimme koelkast

Een koelkast met een ingebouwde camera waardoor je kunt zien wat je in je koelkast hebt liggen. Dat is een slimme koelkast. Verschillende merken hebben een smart koelkast in het assortiment. Download de app op je smart device en kijk live mee in je koelkast terwijl je in de supermarkt loopt. Stel ook in dat je een melding krijgt krijg op het moment dat een product over de datum is.

Slimme oven

Slimme oven

Zet op afstand de oven op de gewenste temperatuur aan zodat je bij thuiskomst het gerecht direct in de over schuift. Dat kan met een slimme oven. Je bedient een slimme oven via de app op je smart device. In de app staan (bij sommige merken) ook lekkere recepten. Kies een recept en de oven stelt precies de gewenste kookprogramma's in.

Slimme Moestuin

Slimme moestuin

Heb je totaal geen groene vingers, maar vind je het wel leuk om je eigen kruiden te verbouwen? Dan is een slimme moestuin in huis echt wat voor jou. Je plant de kruiden in de houder en de rest gaat helemaal automatisch. Vul het reservoir met water en de planten krijgen elke dag precies de hoevelheid water dat ze nodig hebben. Ook de hoeveelheid licht wordt automatisch geregeld.

Slimme koffiemachine

Slimme koffiemachine

Naast dat je 's morgens vanuit je bed de mogelijkheid hebt om je koffiemachine aan te zetten, zijn er nog veel meer opties met een slimme koffiemachine. Zo houdt Nespresso bij hoeveel cups er nog zijn en krijg je een melding als deze bijna op zijn. Bij Siemens stel je tot wel 10 verschillende koffierecepten in. Kies voor jouw favoriete bonensoort en de hoeveelheid melk voor jouw perfecte bakkie koffie.

Slimme stekker

Slimme stekker

Een slimme stekker is een extra toevoeging in een slimme keuken. Met een slimme stekker maak je namelijk van een niet-slim stopcontact een slim stopcontact. Plaats de stekker van een elektrisch apparaat in de slimme stekker en je bedient hem op afstand via de app op je smart device. Zet het apparaat aan, uit of stel een tijdschema in zodat het automatisch gaat.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.159 beoordelingen