The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Mascha

Alles over een slimme woonkamer

De woonkamer is het middelpunt van je huis. Met een aantal slimme producten tover je je woonkamer om in een slimme woonkamer. Op deze pagina lees je welke slimme producten je nodig hebt.

Slimme speaker

Google Home en Amazon Alexa hebben slimme speakers waarmee je spraakgestuurd je slimme producten in huis aanstuurt. Daarnaast zet je natuurlijk gewoon je favoriete muziek via je muziekstreamer op. Ook hier hoef je maar naar te vragen en je verzoeknummer begint te spelen.

Slimme thermostaat

Kies voor een slimme thermostaat en je regelt de temperatuur in huis op afstand via de app. Naast dat het handig is, bespaar je ook op je energiekosten. Je stookt namelijk nooit meer onnodig en je hebt waar je ook bent de controle over jouw verwarming in huis.

Slimme verlichting

Plaats slimme lampen in je huidige armaturen of kies gelijk voor een slimme lamp inclusief armatuur. Download de app op je smart device en je stelt de lampen precies naar eigen wensen in. Creëer lichtscenes en zet de lampen met 1 druk op de knop in de juiste sfeer.

Slimme televisie

Een slimme televisie is eigenlijk een onderdeel van je slimme woonkamer die je niet meer weg kunt denken. Smart tv's zijn de normaalste zaak van de wereld geworden. Is je tv nog niet slim genoeg, dan maak je hem wel slim met bijvoorbeeld een Google Chromecast. Zo kijk je de hele avond al je favoriete series en films op Netflix.

Slimme stekker

Niet-slimme, elektrische apparaten maak je slim met een slimme stekker. Plaats de stekker in het stopcontact en plaats de stekker van het apparaat in de slimme stekker. Download de app op je smart device en je zet het apparaat eenvoudig (via de app) aan en uit.

Slimme klimaatbeheersing

Ook mobiele airco's, luchtbevochtigers en luchtontvochtigers zijn er met een smartphone app. Dankzij de app ben je altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit in de ruimte en zet je het apparaat uiteraard op afstand aan en uit.

Mascha
Artikel van:
Mascha
Smart home specialist

© 1999 - 2018 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 37.235 beoordelingen