The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Maddeleen

Wat zijn Miele AutoDos en PowerDisk?

Een Miele vaatwasser met AutoDos doseert automatisch vaatwasmiddel uit een ingebouwde PowerDisk. Deze houder doseert op het juiste moment de precieze hoeveelheid vaatwasmiddel voor jouw vaat. Je gebruikt dus nooit te veel vaatwasmiddel. In dit artikel vertellen we je meer over deze techniek.

Wat is Miele AutoDos?

Vaatwasser met Miele Autodos

Een vaatwasser met AutoDos doseert je vaatwasmiddel automatisch. Dit vaatwasmiddel zit in een PowerDisk. Zo gebruik je nooit te veel of te weinig wasmiddel. De hoeveelheid en het tijdstip van de dosering hangt af van het programma dat je kiest. Bij een zwaar programma voor vieze pannen komt er meer wasmiddel vrij dan bij een licht programma voor glazen. De AutoDos techniek zit in vaatwassers in de G7000 serie van Miele.

Wat is een PowerDisk?

Miele PowerDisk

Een PowerDisk is een ronde houder met afwasmiddel. Hierin zit een reinigingsmiddel dat automatisch vrijkomt tijdens het vaatwasprogramma. Dankzij dit wasmiddel heb je geen glansspoelmiddel of zout meer nodig. De PowerDisk bevat voldoende wasmiddel voor ongeveer 20 vaatwasbeurten. Wanneer de disk bijna leeg is, krijg je een melding van de machine. Zo vervang je de PowerDisk op tijd.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.164 beoordelingen