The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lieze

Wat is Polar Flow en wat kan je ermee?

De gegevens die je Polar sporthorloge meet slaat die op in Polar Flow: het platform van Polar. Hier analyseer je jouw trainingen en laat je een trainingsschema opstellen die je helpt jouw hardloopdoelen te behalen. Stuur het trainingsplan naar je Polar horloge en je ontvangt live begeleiding. Als je wil deel je jouw training met andere sporters in de community.

Polar Flow platform

Polar Flow platform

Polar flow is het online platform van Polar waarmee je jouw training, dagelijkse activiteiten en slaap monitort. Het helpt je jouw training te analyseren en je sportdoelen te behalen. Ook houdt je je voortgang bij in Polar Flow. Het platform is beschikbaar op desktop en mobiel. Om Polar Flow te gebruiken, heb je een Polar sporthorloge nodig.

Stel trainingsschema's samen

Trainingsschema Polar Flow

Staat er een halve marathon op de planning? Met Polar Flow stel je een trainingsschema samen op basis van je conditie. Zo behaal je jouw sportdoel zonder jezelf te blesseren. Je ziet per dag wat je moet doen en hoeveel minuten je in elke hartslagzone moet trainen. Stuur het plan naar je horloge en je ontvangt live begeleiding en video's met oefeningen. Naast een compleet trainingsplan stel je ook een individuele trainingssessie samen. Dit kan 'on the go' in de app of vooraf op de Polar Flow website.

Analyseer je workouts, activiteiten en slaap

Met Polar Flow bekijk je gedetailleerde analyses over een langere periode. Zo monitor je gemakkelijk je voortgang, dagelijkse activiteiten en slaap. Je analyseert trainingen in de app, maar voor een uitgebreide analyse kijk je op de website.

Deel trainingen met vrienden

Training delen Polar Flow

Als je wil, deel je jouw trainingen met vrienden of de rest van de wereld. Je bekijkt wat andere sporters met Polar Flow doen en zo ontdek je bijvoorbeeld nieuwe routes bij jou in de buurt. Ren deze route en vergelijk je tijd met die van anderen. Sync de data met sportcommunities zoals Strava, MyFitnessPal en TrainingPeaks voor nog meer sociale interactie met sporters. En sluit je aan bij groepen, zoals bijvoorbeeld de groep 'Marathon Training' en deel ervaringen en tips.



© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 19.861 beoordelingen