The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

Red Dead Redemption 2 voor pc

Red Dead Redemption 2 is al even beschikbaar op pc. Op console is de game al langere tijd uit. De game ziet er op pc verbluffend uit, omdat de kracht van grafische kaarten voor pc hoger ligt dan van de huidige consoles. Maar wat wordt er aan computer specificaties aangeraden en wat is het laatste nieuws rondom de game?

Red Dead Redemption 2 pc release

Red Dead Redemption pc spelen online

Een prachtige game als Red Dead Redemption 2 verdient de zeer realistische grafische instellingen van een pc. Toch was RDR2 ruim een jaar lang alleen te spelen op console. In de zomer van 2019 is er in een broncode van de makers van Red Dead Redemption 2 een verwijzing naar pc gevonden. Een Rockstar Social Club-code verwijst naar RDR2_PC. Vanaf dat moment was het wachten op 5 november, de pc release van Red Dead Redemption 2.

Extra content op pc

RDR 2 computer game spel multiplayer singleplayer

Naast 100+ frames per seconde, widescreen en prachtige 4K graphics, krijgt de pc versie ook extra content. Zo zijn er 3 nieuwe bounty hunter missies. Ook zijn er nieuwe wapens toegevoegd, waaronder het M1899 pistool die met zijn munitie magazijn sneller herladen wordt dan een revolver. Ook zijn er nieuwe paarden toegevoegd en meer. De game op pc spelen is dus zeker de moeite waard voor de echte digitale cowboy.

Pc specificaties

Game pc

Om de game in 4K te spelen met een goede frame rate, worden er vanuit de maker Rockstar wat specificaties opgegeven waar je game pc aan moet voldoen. Hier een lijstje met de benodigdheden:

  • Windows 10
  • Intel Core i7-4770K of AMD Ryzen 5 1500X
  • 12GB werkgeheugen
  • NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB of AMD Radeon RX 480 4GB
  • 150GB vrije opslagruimte op SSD of HDD
  • Geluidskaart die DirectX compatible is.


© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 19.780 beoordelingen