The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Giovanni

De beste cadeaus voor een gamer

Kerst, Sinterklaas, een verjaardag, of gewoon omdat het kan: een cadeau uitzoeken voor een gamer is stiekem helemaal niet zo ingewikkeld. Met de juiste gaming accessoires tover je een glimlach op een gamer zijn gezicht.

Een nieuwe game

 FIFA 19 in actie

Van de jaarlijkse FIFA, Formule 1 of Call of Duty tot de release van een lang verwachte game als Far Cry 6. Er is voor een gamer altijd wel iets nieuws om te spelen. Vooral voor de feestdagen liggen er aardig wat langverwachte titels in onze virtuele schappen. Dat maakt het shoppen voor de feestdagen een stuk eenvoudiger.

Een nieuwe gaming headset

Een gaming headset voor online communicatie

Speelt jouw favoriete gamer nog steeds het geluid via de speakers af? Met een gaming headset heb je hier geen last meer van. Ook maakt een gaming headset het makkelijk om samen te spelen, omdat je via de ingebouwde microfoon met andere spelers communiceert. Weet je niet welk platform deze gamer gebruikt? Gelukkig zijn de meeste gaming headsets geschikt voor meerdere platforms.

Een racestuur

Racen is makkelijker met een race stuur

Racespellen zien er tegenwoordig bijzonder realistisch uit. Racen met een controller of een toetsenbord is dan ook eigenlijk niet meer van deze tijd. Met een racestuur beschik je over een realistisch stuur en een pedaalset, zodat het net voelt alsof je in een echte auto zit. Zo vliegt je favoriete gamer met nog meer plezier over het virtuele asfalt en bespaar je misschien nog wat op rijlessen.

Een betere controller

Het gevoel van een nieuwe controller

Als je een console koopt zit daar eigenlijk altijd standaard controller bij. Maar zit er bij jou een fanatieke gamer op de bank, dan maak je die zeker blij met een betere controller. Een beter controller heeft een mooier uiterlijk en/of meer knoppen, waardoor het spelen van games op een hogere moeilijkheidsgraad een stuk makkelijker is. Luxe, maar zeker geen overbodige.

Een VR bril

VR-bril gaming

Gamen met een VR bril zou wel eens de toekomst kunnen zijn. Niets spreekt zo tot de verbeelding als Virtual Reality. Zodra je de bril opzet is het alsof je wakker wordt in een andere, digitale wereld. Daarnaast kun je er ook series en films mee kijken of de bril gebruiken voor het ontwerpen van een virtuele wereld.

Een nieuwe gaming muis

Gamen met muis

Games worden continu vernieuwd en in veel nieuwe en populaire games zijn er flink wat functies. Zo kun je in een game als Fortnite natuurlijk schieten en kiezen uit verschillende wapens, maar ook een heel kasteel bouwen. Dan is het handig als je wat extra knoppen onder de duim hebt en je macro's instelt voor die knoppen. Een gaming muis met programmeerbare duimknoppen en een instelbare sensor maken het verschil tussen winnen of verliezen.

Een nieuw gaming toetsenbord

Gaming toetsenbord gebruiken

Coole RGB-verlichting of nog snellere mechanische switches? Gaming toetsenborden zijn er in alle soorten en maten. Er zijn toetsenborden met extra macro knoppen. Jij programmeert de knoppen en geeft ze een in-game functie. Ook stel je de RGB-verlichting in en stem je het patroon door de software af met de rest van jouw setup. Ook zijn er tournament edities van diverse toetsenborden. Die hebben geen nummer pad waardoor ze kleiner zijn en je ze gemakkelijker meeneemt in een tas naar een LAN-party.

Een nieuwe console

De Xbox One X voor gamen in 4K

Speelt jouw residente gamer nog op een oudere console als een Xbox One of een PS4? Dan blaas je ze helemaal weg met een PlayStation 5 of Xbox Series X met ondersteuning voor 4K. Op deze console zien games er prachtig uit en maak je ook gebruik van apps als Netflix en bekijk je films via de ingebouwde Blu-Ray speler.

Een gaming stoel

Gamig stoel verantwoord zitten

Als gamer breng je een aanzienlijke hoeveelheid tijd door in je stoel voor een beeldscherm. Dan is het prettig als je naast comfortabel, ook verantwoord zit. Met een gaming stoel neem je een ergonomische zithouding aan en voorkom je klachten aan je rug of nek. Een gaming stoel is daarmee een investering in je gezondheid.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.319 beoordelingen