The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

De beste Fortnite accessoires voor je PS4

Bouwen, schieten en overleven: met deze accessoires voor Fortnite op PS4 ga je iedere match voor die Victory Royale. Van een surround sound headset tot het spelen met een gaming muis, ik heb voor je uitgezocht welke accessoires jou een streepje voor geven.

Surround Sound

Surround sound headset 7.1 5.1 richting geluid diepte tegenstanders Fortnite

In een Battle Royale game als Fortnite ben je niet alleen afhankelijk van wat je ziet, maar ook van wat je hoort. Alles van voetstappen om een hoekje tot op gehoor kunnen zeggen waar een vijandelijke sniper zich bevindt: je doet het met een surround sound gaming headset voor je PS4. Zo ga je helemaal op in de game en laat je je niet meer verrassen door iemand die snel een trap plaatst.

Muis en toetsenbord op je PS4

Muis draadloos bedraad toetsenbord gaming game gamers

Iedereen kent de beelden van Twitch waarin professionele spelers als Ninja binnen enkele seconden een hele schans tevoorschijn toveren. Met een controller is dit een stuk lastiger. Gelukkig ondersteunt Fortnite op de PS4 ook input van een gaming toetsenbord en gaming muis. Dus gun jezelf het voordeel en bouw als een razende met het toetsenbord terwijl je snipes raakt met je gaming muis!

Tip

Een toetsenbord en muis op mijn PS4?! Hoe werkt dat?! Je leest het in het artikel Hoe gebruik ik mijn toetsenbord en muis op de PS4?

Controller met extra knoppen

Controller extra knoppen paddle trigger triggerstopper bedrade draadloze stuurtje

Blijf je toch liever bij je controller? Pak het dan groots aan. Sommige controllers, zoals de Razer Raiju, voorzien je van extra schouderknoppen en hair trigger modus. Of kies voor een bedrade controller om de input lag een beetje in te perken. Daarnaast zijn er ook nog controllers met een flitsend ontwerp, zodat je in ieder geval in stijl speelt.

Gaming zitzak

Gaming zitzak | Met 3 opbergvakken | Eenvoudig te verplaatsen
129,99
niet meer leverbaar

Bouwen doe jij al als de beste, maar je moet ook wel een lekker gaming nestje voor jezelf bouwen. Dat doe je natuurlijk met een gaming zitzak. Zo zit je comfortabel achterover weggezakt terwijl je al je tegenstanders met de pump shotgun nakt. De zitzak heeft ook nog eens een houder voor je surround sound gaming headset en handige vakken voor je afstandsbediening, controller en monsterlijke blik energy drink.

Game Capture

Schieten game capture streamer streaming stream gaming gamer Youtube live Twitch

Haal je die Victory Royale of heb je écht een indrukwekkend schot over een lange afstand? Dan is een game capture onmisbaar. Met een Game Capture neem je deze momenten namelijk allemaal op. Zo ziet je publiek het live gebeuren of maak je achteraf een compilatie van tactische hoogstandjes of grappige faalmomenten.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.695 beoordelingen