The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Caitlin

De 3 tofste functies bij afzuigkappen

Een afzuigkap die op de juiste sterkte afzuigt dankzij een connectie met de kookplaat. Of een signaal wanneer je de vetfilters moet reinigen. Afzuigkappen lijken heel saai te zijn, maar niets is minder waar. Bekijk hier de 3 tofste functies van afzuigkappen.

Randafzuiging

Randafzuiging afzuigkappen

Standaard afzuigkappen zuigen voornamelijk de middelste kooklucht af. De dampen aan de zijkant ontsnappen zo nog wel eens. Een afzuigkap met randafzuiging zuigt ook aan alle randen goed af, waardoor er geen enkel luchtje meer aan de zuigkracht ontkomt. Zo voorkom je dat je huis de dag daarna nog naar die kruidige curry ruikt.

Connectie met de kookplaat

Hob2Hood

Een afzuigkap die een connectie heeft met de kookplaat: handig! Bij zo'n afzuigkap hoef je niet meer te gokken op welke stand je hem moet zetten. De afzuigkap schakelt automatisch in en past zijn afzuigkracht aan op de instellingen van de kookplaat. Zet je kookplaat hoger en komt er meer stoom? Dan gaat de afzuigkap vanzelf harder zuigen. De kookplaat moet wel te koppelen zijn met een afzuigkap.

Elektronische reinigingsindicatie

Elektronische reinigingsindicatie afzuigkappen

Nooit meer raden wanneer je de vetfilters moet schoonmaken. Met een reinigingsindicatie voor het vetfilter zie je direct wanneer je vetfilters toe zijn aan een reinigingsbeurt. Op deze manier voorkom je dat de vetfilters te vol raken en je afzuigkap niet meer afzuigt. Daarnaast is het ook belangrijk om je filters regelmatig schoon te maken om brandgevaar te voorkomen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.795 beoordelingen